Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

Kies de fabrieksstop service van Verno.nl

10 januari 2024

De handen in het haar met betrekking tot materieel, planning en aanleg? Stop met zoeken en kies ook voor de fabrieksstop service Verno.nl.

Bij Verno ben je aan het juiste adres voor huisvesting, sanitair, stroomvoorzieningen en HVAC's. Huren bij Verno Verhuur is de oplossing tijdens onderhoudswerkzaamheden, inspectiewerkzaamheden, reparatiewerkzaamheden, turnarounds, shutdowns en fabrieksstops binnen de industrie, petrochemie, tankbouw, in de maritieme sector, bij zuivelcoöperaties, afvalverwerkingsbedrijven, voedselverwerkingsbedrijven en de on- en offshore sector. Bespaar kostbare downtime, met dank aan de service van Verno!

Kies voor zeker. Kies voor beter. Kies voor Verno.
Voor zuivelcoöperaties, afvalverwerkingsbedrijven, voedselverwerkingsbedrijven en (consumentgerichte) industriële bedrijven verzorgen wij al decennia alles wat betrekking heeft op huisvesting, verlichting en stroom tijdens een industriële stop. Lees via deze link wat wij voor jou stop kunnen betekenen.

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.