Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

12,5 jaar in dienst

1 mei 2024

Daar kan je op bouwen!
Al 12,5 jaar mogen wij onszelf de collega’s van Fred noemen, en daar zijn wij maar wát blij mee. En wij niet alleen; als evenementencoördinator staat hij bij nacht en ontij paraat voor iedere evenementenorganisator. Fred is zeer betrokken bij onze klanten, maar zeker ook bij zijn collega’s. Als lid van de personeelsvereniging organiseert hij samen met Dennis, Thelma, Karin en DJ de leukste personeelsfeesten en ook op een doorsnee kantoor dag is hij altijd te porren voor een goeie grap!

Lokwinske mei dizze dei Fred, we hopen nog heel lang jouw collega’s te mogen zijn!

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.