Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

Techniek Tastbaar | Dokkum

11 juni 2024

Een grote bak water, honderden eendjes, een pomp, wat slangen en een aggregaat: Meer had onze collega Johan niet nodig om heel veel achtstegroepers en jongeren uit klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs te vermaken tijdens Techniek Tastbaar op het Dokkumer Dockinga College.

Johan liet de deelnemers eerst de slangen aansluiten en het aggregaat opstarten voordat ze van start konden met de Grote Gouden Badeendjes Race; wie had als snelste (alleen) de Gouden Badeendjes door de poortjes?
Johan gaf daar op deze wijze, samen met heel veel andere technische bedrijven, jongeren een kijkje in de technische keuken. Kijken, doen en beleven waren de kernwoorden van de dag. Op het plein was het de hele dag een komen en gaan van leerlingen, ouders en docenten.

Johan en Sjoerd bedankt voor het tóp idee en de uitvoering. RLM Driezum bedankt voor het mooie zwembad, StudioSmids dank voor de razendsnelle levering van de eendjes en John, Petra en andere collega’s jullie bedankt voor de fijne organisatie!

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.