Meer verno.

Dit vinden zij.

Verno vorm
Dit vinden zij..

Flexibel & Nuchter

28 november 2018

,,Iets met events” is het bescheiden antwoord van Stephan Dirks op de vraag waar hij zich door het jaar heen mee bezighoudt. Als eigenaar van SD Event Production mag hij volgens ons wel wat minder bescheiden zijn; Stephan heeft grote evenementen op zijn CV staan.

Wij kwamen hem tijdens het culturele hoofdstadjaar Leeuwarden-Fryslân 2018 tegen, omringd door de reuzen van Royal De Luxe en spraken hem over zijn werkzaamheden en over zijn contacten met onze evenementenservice.

SD Event Production
,,Waar ik voornamelijk mee bezig ben zijn evenementen in zowel de zakelijke als de publieke markt. Bij de zakelijke events kan je denken aan openingen, personeelsfeesten of managementmeetings terwijl The Tall Ships Races, de landelijke Sinterklaas intocht en de reuzen van het Franse gezelschap in Leeuwarden onder de particuliere evenementen vallen. In de basis werk ik alleen en waar nodig schakel ik professionals in. Dit laatste bekijk ik per evenement; waar zijn we, wat gaan we doen en wat hebben we nodig. Op deze manier ben ik heel flexibel en kan ik keer op keer nieuwe dingen bedenken. Ik kwam bij de Reuzen terecht via Vinke Vision, waar ik al eerder mee samengewerkt had. Tijdens dit project organiseerden we veel lastminute en ontwikkelden we op het laatste moment nieuwe inzichten. De technische productie was dan ook een pittige klus.”

Noordelijke nuchterheid
,,Zoals ik al vertelde, bepaalt de locatie waar je je bevindt voor een groot gedeelte met wie je samenwerkt en wie je benadert. Per event bekijk ik wat past en in dit geval was dat Verno. Al een paar jaar bel ik namelijk in zulke gevallen Fred (red. Fred Ekelhof, eventspecialist Verno); één van die contacten waar het goed mee klikt, waar het materieel goed op orde is en waarmee ik al de meest uiteenlopende events heb gedaan. Een klein voorbeeld zijn de 3500 dranghekken waarmee we in Leeuwarden werkten en waarvoor we geen tijdelijke extra opslagruimte in het centrum konden realiseren. In tegenstelling tot andere transporteurs wilde Verno deze best met een vrachtwagen zo dicht mogelijk bij de opbouw plaatsen. Ik zeg altijd ‘laat ze even bellen, als ze er bijna zijn’ en dit gaat altijd goed. De chauffeurs van Verno zijn wel wat gewend, qua lastig terrein. Dat komt goed uit, want op een evenemententerrein is het niet altijd even gemakkelijk manoeuvreren. Ik werk al zo’n vijf tot zes jaar met Fred en naast een stukje vertrouwen is de flexibiliteit van Verno het grootste pluspunt. Daarnaast stel ik de noordelijke nuchterheid van Verno op prijs en zorgen ze er altijd voor dat het goed komt. Mocht iets een keer anders lopen, dan geeft Fred dit tijdig aan. Problemen met het afleverschema hebben we bij Verno dan ook nooit, bovendien combineren ze leveringen zodat er niet met halve wagens gereden wordt. Ook al zou duurzaamheid in een branche als deze misschien wat meer geleidelijk verlopen, op deze manier dragen ze zeker hun steentje bij.”

Meer weten over Stephan en SD Event Production? Neem dan een kijkje op: www.sdeventproduction.nl

Terug naar overzicht

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.