Meer verno.

Portfolio.

Verno vorm
Portfolio.

Friese Ballonfeesten

20 juli 2017

De Friese Ballonfeesten zijn een uniek evenement, dat als een magneet jaarlijks tussen de 20.000 en 25.000 nationale en internationale bezoekers trekt. Daarmee staat het grootse ballonevenement al jaren in de top van de vaderlandse evenementenagenda's. De Friese Ballonfeesten kregen van het publiek onlangs het predikaat Beste Uitje 2017 in Friesland.

Het publiek heeft iedere avond een prachtig uitzicht op een Nutsbaan vol met heteluchtballonnen. Vijf avonden zullen er maximaal 35 van deze eivormige luchtvaartuigen in allerlei kleuren en maten opstijgen. Onder hen zijn ook een aantal speciale vormen, zoals een enorme racemotor, een reusachtige Hollandse molen en het zelfportret van Vincent van Gogh.

Nieuwe onderdelen
Voor de 32e editie heeft de organiserende stichting allemaal nieuwe onderdelen in petto. Zo is een deel van de Nutsbaan tropisch ingericht als het Ibiza van Joure, met natuurlijk een DJ die de nodige bijpassende muziek draait. Er is ruimte voor hip foodtruckfestival en een kidsveld met luchtkussens, een Kids-DJ en meer. Na het opstijgen van de luchtballonnen zijn er op het grote veld o.a. een clown, een inloopluchtballon (bezoekers kunnen een special ervaring opdoen door in een luchtballon rond te lopen en kijken), kermis en miniatuurluchtballonnen.

Dagelijks is er ruimte op de Nutsbaan ingericht voor de (vlooien)markt, die op zaterdag en zondag zelfs tot laat in de avond gaat duren. Met het Telekids Kinderfeest is er zaterdags extra aandacht voor de jongste bezoekers. Op zondag kunnen liefhebbers van oude tijden hun hart ophalen tijdens de Oldtimershow. Voertuigen, auto's, motoren etc. uit diverse periodes van onze geschiedenis staan centraal.

Bron tekst & foto: Friese Ballonfeesten + Slump Media

Terug naar overzicht

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.