Meer verno.

Specialismen.

Verno vorm
Waarom huren?.

Waarom huren?

Onze evenementenexperts kunnen je alles vertellen over onze evenementen verhuur, de evenementenservice van Verno en bespreekt graag de praktische zaken met je en de eventuele inzet van het gehuurde materieel.

Verno is niet een verhuurbedrijf wat zich enkel inzet voor bouwbedrijven voor de verhuur van de bouwplaatsinrichting, het huren van bouwhekken of de huur van een bouwlift. Ook organisatoren van evenementen kunnen bij onze 7 vestigingen terecht: Op Verno Materieelverhuur kan je bouwen, neem contact op met Fred Ekelhof voor vrijblijvend advies.

Verno Evenementenservice verhuurt het complete pakket, van A tot Z.

De voordelen van onze evenementenverhuur:

  • A-merken
  • Jong machinepark
  • Deskundig advies
  • Laag brandstofverbruik
  • Lage CO₂-uitstoot
  • Vast tarief
  • Transparante facturatie
  • Geen aanschafkosten
  • Geen onderhoudskosten

Aggregaten & Events

Een aggregaat huren, dat klinkt wellicht gemakkelijker gezegd dan gedaan; want welke aggregaat heb je tijdens jouw evenement eigenlijk nodig?

Onze verhuurspecialisten leggen het je graag uit, vragen stel je eenvoudig en snel via de chat of persoonlijk aan de balie van één van onze 7 vestigingen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Slimme Tabel
In deze slimme tabel, onderaan dit nieuwsbericht, ontdek je een heldere en overzichtelijke opsomming met daarin omschreven welke aggregaat waarvoor geschikt is en welke accessoires je daarbij nodig hebt. 
Of je nu een aggregaat zoekt voor een groot of klein festival, ten behoeve van podia of verlichting of ze in wilt zetten tijdens een foodfestival of kermis; Verno verhuurt 't!

Onze aggregaten voldoen altijd aan de laatste normen, zo ook op het gebied van geluidsniveau. Inmiddels hebben wij ons verhuurpakket onder andere uitgebreid met Ultrageluidgedempte 100 kVA aggregaten: De ultrageluidgedempte 100 kVA aggregaten zijn net zo krachtig als onze reguliere aggregaten, en nóg stiller. Dit aggregaat haalt namelijk een geluidsniveau van 61dB(A) waar reguliere geluidgedempte aggregaten tot wel 85dB(A) produceren. 
Ter illustratie; bij een vermindering  van 10dB(A) ervaart men een halvering van het geluidsniveau. Daarom is dit nieuwe type uitermate geschikt voor bijvoorbeeld evenementen.

 

Carnaval & Aggregaten

In februari barst in grote delen van Nederland het Carnaval los. Vastelaovend, waar vele hardwerkende vrijwilligers zich met ziel en zaligheid voor inzetten.

Een beetje Carnaval viert u met een heuse praalwagen en daarom zijn de karrenbouwers van de Carnavalsverenigingen, onder én boven de rivieren, momenteel druk in de weer met boormachine en kwast.
Naast een wagen, goede ideeën en heel veel vrijwilligers heeft u voor het realiseren van een goede praalwagen ook stroom nodig. 
Om uw licht- en geluidshow aan het publiek te kunnen tonen, maakt u gebruik van een aggregaat. Om geluidsoverlast in te perken mogen Carnavalswagens in sommige gemeentes tegenwoordig gebruik maken van een aggregaat met een vermogen tot 25kVa.
Wilt u meer weten over eventuele, al dan niet lokale, restricties, informeer hier dan naar bij de betreffende gemeente.

U wilt na al dat harde werk echt niet dat de wagen afgekeurd wordt tijdens de controle en dus maakt u gebruik van een aggregaat met het aangegeven vermogen, zoals één van 12,5 of 20kVa.
U moet er toch ook niet aan denken dat uw creatie niet meerijdt, daarom huurt u een aggregaat bij Verno. Wij leveren aggregaten en noodstroomvoorzieningen in heel Noord-Nederland.
In onze webshop bestelt u  eenvoudig en snel het benodigde materieel.

Het Carnavalsfeest viert men onder andere in Ter Apel en Emmen, maar ook in de Friese waterpoortstad Sneek. De Carnavalsoptocht die ieder jaar door Sneek trekt is een ware publiekstrekker. Duizenden Carnavalsvierders bewonderen de parade, begeleidt door vrolijke blaasmuziek, die zich dwars door Drabbelterp een weg baant en groot en klein laat genieten.

Wordt u dit jaar niet tot Prins maar tot manusje van alles gekroond en vraagt u zich misschien af wat de afmetingen zijn van een bepaald aggregaat of wat dat kost, een aggregaat huren?
Stop met zoeken en neem contact op met één van onze verhuurspecialisten!

Bron foto: YouTube - RTV Drenthe

 

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.