Meer verno.

Specialismen.

Verno vorm
Achter de schermen.

Hoe werkt Verno?

Verno heeft de beschikking over 6 luxe reinigingswagens die wekelijks op vaste dagen uw sanitair bezorgen, ledigen en reinigen. Desgewenst aangevuld met handwasunits voor extra hygiëne.

Maak kennis met onze werkwijze, onze collega's en de pluspunten van de Verno Toiletservice.

Een dag op pad met onze chauffeurs

Af en toe rijden wij een dagje mee met onze collega's van de Verno Toiletservice; onmisbare krachten binnen onze toiletafdeling.

Gezamenlijk zorgen zij namelijk voor de planning, levering, lediging, reiniging en retourname van circa 1200 toiletten per week! Met een 9,1 als rapportcijfer zijn wij dan ook best trots op Greetje, Jan, Jaap, Gerrit, Romke, Marco, Dennis, Yvette & Peter!  

Onze collega's aan het woord.

Voor dag en dauw op pad; onze chauffeur-reinigers zijn vroege vogels, stropen graag hun mouwen op en zijn een onmisbare schakel binnen de Verno Toiletservice. Om de kou meteen maar uit de lucht te halen; onze chauffeur-reinigers stropen graag de mouwen op, maar níet omdat het werk daarom vraagt...

Mensen denken vaak dat het vies werk is. Onze chauffeurs denken hier echter anders over. Een collega zei eens treffend: 'Je wordt hier echt niet smerig van. Je kan het werk in een driedelig pak doen, als je wilt'. Wanneer er nieuwe collega's ingewerkt worden, komen ze vrijwel allemaal na de eerste routedag al tot de conclusie dat het allemaal erg meevalt. 

„Als schoonmaker-chauffer ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk. De vrijheid die ik als chauffeur ervaar op het asfalt, maar ook de verschillende locaties en de vele mensen die ik ontmoet, maken mijn werk aangenaam. Het reinigen en ledigen van mobiele toiletten doen we volgens vaste routes, middels een professioneel uitgeruste installatie en met behulp van aftekenlijsten. 

Onze maatstaven met betrekking tot hygiëne en service zijn hoog. 
- Romke Elzinga

Onze maatstaven met betrekking tot hygiëne en service zijn hoog. Op de aftekenlijsten vul ik de datum en mijn initialen in, zo weet de klant dat ik langs ben geweest. Al maak ik op locatie ook graag een praatje met de klant. Bij Verno Toiletservice is men verzekerd van kwaliteit, als extraatje controleer ik de toiletcabines op meer dan de standaardpunten; een spinnenweb is snel verwijderd. In de zes jaar dat ik hier nu werkzaam ben, zijn er veel zaken vernieuwd en verbeterd. Een groot pluspunt zijn de gesloten wagens, waarmee wij zelfs bij lichte vorst nog kunnen rijden,” vertelt Romke Elzinga beheerst.

Elzinga, schoonmaker-chauffeur, zag in die zes jaar de toiletservice van Verno Materieelverhuur groeien: ,,Het aantal wagens is verviervoudigd, het servicegebied is uitgebreid en het aantal reinigingen is gestegen naar ruim 900 per week.”

Reportage Omrop Fryslan Hea!

Op maandag 11 mei was onze collega Gerrit Soldaat te zien bij Hea! op Omrop Fryslan. Gerrit is chauffeur voor de toiletservice en is een dagje door het televisieprogramma gevolgd.

Hea! fan 11 maaie 2015

Gerrit Soldaat neamt himsels 'playboy' en dat hat neat te krijen mei froulju, mar alles mei it skjinmeitsjen fan húskes. Gerrit rydt de hiele provinsje troch om mobile húskes te leegjen en hy fynt it absolút gjin smoarch wurk. It rûkt júst hearlik. "Je moatte boartsjen bliuwe," dat is it libbensmotto fan Hanneke Hofstra fan Aldhoarne... as je dat net mear dogge dan wurde je âld. Hanneke is binnenhûsarsjitekt en makket de moaiste miniatuer meubels. Se is al in pear jier dwaande mei it ynrjochtsjen fan har poppehûs en se hat gjin haast. 'It hoecht net ôf, ik gean der mei oan 'e gong as ik nocht ha.

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.