Meer verno.
Verno vorm
Toolbox meetings.

Toolbox meetings

Toolbox meetings lijken op een werkbespreking en zijn één van de vereisten voor een VCA-certificatie. Als VCA gecertificeerd bedrijf wordt er van u verwacht dat u 10 van deze bijeenkomsten per jaar belegd. Toolboxmeetings worden toegespitst op uw bedrijf en zorgen ervoor dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in hun sector.

De afkorting VCA staat voor Gezondheid, Veiligheid en Milieu (VgM) checklist aannemers en is in het leven geroepen om u als aannemer veiliger te laten werken. Maar ook om het tal ongelukken op de werkvloer te verminderen. 
Een toolbox training kan naar wens ingevuld worden met onderwerpen zoals arbeidsveiligheid of een aan veiligheid verbonden vraagstuk. Een toolboxmeeting Bouw kan bijvoorbeeld gerelateerd zijn aan helmgebruik, het gebruik van trappen, ladders en steigers maar ook aan het omgaan met schadelijk geluid. 

Heeft u zelf een idee voor een meeting; aarzel niet en zoek contact met één van onze medewerkers. Gezamenlijk maken we van iedere meeting een leerzaam overleg voor alle deelnemers.

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.