Meer verno.
Verno vorm
Veilig werken met de verreiker.

Training veilig werken met verreikers

Verreikers worden ingezet op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen en kunnen dan ook alleen veilig worden bediend wanneer de bestuurder over voldoende kennis beschikt.

De training Veilig werken met de Verreiker voldoet aan de eisen die de wetgever stelt. Wetgeving, bediening en veiligheid zijn enkele onderwerpen die aan bod komen. Jaarlijks vinden er gemiddeld 16 ernstige arbeidsongevallen met hoogwerkers en verreikers plaats met één of meerdere werknemers als slachtoffer. Een verreikertraining is dan ook een goede investering in verreikerveiligheid.

Verreikers zijn een goede bekende op verschillende soorten werkterreinen in Nederland. Doordat er vele voorzetapparaten op een verreiker gemonteerd kunnen worden is de machine veelzijdig inzetbaar als hoogwerker maar ook als bijvoorbeeld een mobiele laadkraan. Met onze verreikertraining voorkomt u onveilige situaties op uw werkterrein en leert uw personeel om arbeidsveilig en efficiënt met een verreiker om te gaan. Na afloop van de verreiker cursus ontvangen de deelnemers een verreiker certificaat. 

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.