Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Trainingen

Veilig werken met de hoogwerker

Bij Verno Materieelverhuur kunt u terecht voor trainingen en cursussen die VCA gecertificeerd zijn, maar ook voor nascholing en toolboxmeetinigs. Onze medewerkers staan u graag te woord betreffende de mogelijkheden binnen het thema veilig werken, VCA, SSVV, vakbekwaamheid en/of veiligheidscertificaten.

Een hoogwerker is een complexe machine die de nodige kennis vereist om veiligheid voor zowel de gebruiker als de omgeving te waarborgen. Tijdens de hoogwerkertraining komen onderwerpen aan de orde, zoals wet- en regelgeving, omgevingsfactoren, bediening, veiligheidsvoorzieningen en mogelijke risico's.  
Een hoogwerker is een flexibele werkplek op hoogte. Met een hoogwerkercursus en hoogwerkercertificaat zijn uw medewerkers in staat veilig en efficient op hoogte te werken met een hoogwerker en verhogen de vakbekwaamheid binnen uw bedrijf of organisatie. 
De verschillende veilig werken bedrijfstrainingen van Verno kunnen in overleg aan uw wensen worden aangepast. Meer informatie over maatwerk en medewerkertrainingen kunt u opvragen via 0900-7112112 of mail ons.