Meer verno.
Exclusief voor bedrijven

Verhuur.

Verno vorm
Verhuur.

Betonijzerscharen huren.

Betonijzerscharen huren doe je eenvoudig, ook online, bij Verno Verhuur. De lengte van de betonijzerscharen van Verno zorgen ervoor dat je voldoende kracht kan zetten tijdens de werkzaamheden.

Heb je vragen met betrekking tot de inzet of de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze collega’s; ze helpen je graag.


1 product gevonden.

Betonijzerschaar huren in Friesland, Groningen en Drenthe

Een betonijzerschaar huur je simpel en snel bij één van onze 7 vestigingen in Noord-Nederland. Door deze goede spreiding zijn wij altijd in de buurt: Je vindt ons in Dokkum, Sneek, Leeuwarden, Groningen, Drachten, Meppel en Emmen. Met dank aan deze korte lijnen is ons interne transport altijd lekker op de rit, dát is weer een pluspunt voor jou.

Kwaliteit

Verno staat bekend om zijn betrouwbare materieel. Dit komt onder meer door onze keuze voor A-merken naar zeker ook door onze betrouwbare retourcontrole, wat inhoudt dat al ons materiaal en materieel na iedere verhuurorder compleet nagelopen worden aan de hand van een checklist. Wanneer alle punten van een krul zijn voorzien is het product klaar voor de volgende klus.

Wat onze klanten zeggen.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.