Meer verno.
Exclusief voor bedrijven

Verhuur.

Verno vorm
Verhuur.

Verreiker huren voor bedrijven .

Een verreiker voor het transport van goederen of machines huur je eenvoudig en snel bij Verno. Met zeer lage transporttarieven, maatwerk advies en onze unieke retourcontrole zijn wij jouw partner bij vele soorten werkzaamheden in bouw, infra en industrie.

Een verreiker nodig? Kies dan voor de professionele en compacte verreikers van Verno. Bij ons kun je terecht voor het huren van o.a. een compacte verreiker in de klasse 2x2 meter (compacte verreikers), van slechts 1,91 meter hoog en 1,65 meter breed.

Dankzij de vierwielaandrijving heeft de verreiker een beperkte draaicirkel (binnenradius van 1200 mm). Onze verhuurspecialisten adviseren jou er graag over.


4 producten gevonden.

Verreiker huren voor evenementen

Verno is ook dé partner voor materieelverhuur aan evenementen in Friesland, Groningen en Drenthe. Organiseer je een evenement en heb je een verreiker of ander materieel nodig, zoals aggregaten, mobiele toiletten, hekken of kassaunits neem dan gerust contact op met onze coördinator voor evenementen- en toiletverhuur  voor vrijblijvend advies.

Kieplasten verreikers

Meer weten over de kieplast van onze verreikers? In onze webshop vind je alle specificaties en diagrammen voor een goede voorbereiding.

Verreiker huren in Friesland, Groningen of Drenthe.

Met dank aan zeven vestigingen in heel Noord-Nederland maken bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel exclusief gebruik van onze voordelen:

  • Geen wachtrijen
  • Online reserveren
  • Transparante offertes
  • Duidelijk facturatiebeleid
  • Goed advies
  • Altijd dichtbij 

Kwaliteit

Verno staat bekend om zijn betrouwbare materieel. Dit komt onder meer door onze keuze voor A-merken naar zeker ook door onze betrouwbare retourcontrole, wat inhoudt dat al onze verreikers na iedere verhuurorder compleet nagelopen worden aan de hand van een checklist. Wanneer alle punten van een krul zijn voorzien is de verreiker klaar voor de volgende klus.

Wat onze klanten zeggen.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.