Meer verno.
Exclusief voor bedrijven

Verhuur.

Verno vorm
Verhuur.

Hoogwerker huren voor bedrijven.

Hoogwerker huren Friesland, Groningen, Drenthe

Een hoogwerker huur je eenvoudig en snel bij Verno.nl. Met zeer lage transporttarieven, maatwerk advies en onze unieke retourcontrole zijn wij jouw partner bij werkzaamheden op hoogte. Een hoogwerker huur je ook snel en eenvoudig in de regio Overijssel & Flevoland.

Werk op hoogte? Kies dan voor de professionele hoogwerkers van Verno. Bij ons kun je o.a. terecht voor het huren van een knik-hoogwerker, schaarhoogwerker, autohoogwerker en telescoophoogwerker. Naast de reguliere dieselvariant kan je ook kiezen voor hybride of elektrische hoogwerkers. Iedere hoogwerker kan met extra accessoires geleverd worden, zoals veiligheidsmiddelen, stempelplaten en rijplaten.
Huren bij Verno Materieelverhuur betekent snelle levering, voordelig transport, jong A-merk materieel, persoonlijk contact, deskundig advies en met vestigingen in Groningen, Drenthe & Friesland zijn wij altijd in de buurt. Uiteraard kunt u ook een hoogwerker huren in de regio Meppel.
 


28 producten gevonden.

Hoogwerker huren in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel

Met dank aan zeven vestigingen in heel Noord-Nederland maken bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel exclusief gebruik van onze voordelen:

  • Geen wachtrijen
  • Online reserveren
  • Transparante offertes
  • Duidelijk facturatiebeleid
  • Goed advies
  • Altijd dichtbij

Er is altijd een vestiging bij je in de buurt!

Elektrische hoogwerker huren

Wist je dat wij ook hybride en elektrische hoogwerkers in onze collectie hebben opgenomen? Deze hybride knik-telescoophoogwerker en elektrische schaarhoogwerkers hebben het Keurmerk Duurzaam Huren gekregen.

Veilig werken met de hoogwerker

Als aanbieder van een breed scala aan o.a. hoogwerkers vinden wij het belangrijk dat de gebruiker het gehuurde materieel veilig kan gebruiken. Tijdens onze trainingen staan onderwerpen zoals veiligheid en bediening centraal. 

Gun jezelf en je werknemers ook het certificaat ‘Veilig werken met hoogwerkers’ en neem contact op met één van onze collega's.

Keuring & controle hoogwerkers

Verno staat bekend om zijn betrouwbare materieel. Dit komt onder meer door onze keuze voor A-merken maar zeker ook door onze uitzonderlijke retourcontrole. Al onze hoogwerkers worden na iedere verhuurorder compleet nagelopen aan de hand van een checklist. Wanneer alle punten van een krul zijn voorzien is de hoogwerker klaar voor een volgende klus. Uiteraard worden onze hoogwerkers periodiek gekeurd en voldoen ze aan de laatst gestelde wettelijke normen.

Wat onze klanten zeggen.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.