Meer verno.
Exclusief voor bedrijven

Verhuur.

Verno vorm
Verhuur.

Muurfrees huren.

Muurfreesmachines gebruik je om sleuven in een muur te maken, zodat leidingen eenvoudig weggewerkt worden. De sleuvenfrees maakt een brede sleuf van circa 18 tot 35 millimeter. Wij raden jou, in verband met de richtlijn (kwarts-) stofvrij werken, aan om stofafzuiging in de ruimte te plaatsen waarin je de muurfrees aan het werk zet.

Voor meer informatie over (kwarts-) stofvrij werken en de mogelijkheden verwijzen wij graag naar onze verhuurspecialisten; zij leggen je dit graag vrijblijvend uit. Huren bij Verno betekent snelle levering, gratis transport*, persoonlijk contact, deskundig advies en met vestigingen in Groningen, Drenthe & Friesland zijn wij altijd in de buurt.


1 product gevonden.

Muurfrees huren in Groningen, Friesland en Drenthe

Muurfrees huren? Dat doe je snel en eenvoudig bij één van onze zeven vestigingen in Noord-Nederland. Je vindt ons namelijk in Friesland, Drenthe en Groningen. Kies voor beter, kies voor Verno. Gewoon goed én bereikbaar. Altijd.
Muurfrees huren Groningen
Muurfrees huren Leeuwarden
Muurfrees huren Emmen
Muurfrees huren Meppel
Muurfrees huren Sneek
Muurfrees huren Dokkum
Muurfrees huren Drachten

Wat is een goede muurfrees?

Wat is een goede muurfrees? Bij Verno ben je zeker van kwaliteit!
Machines die je in de kou laten staan, materieel wat niet daadkrachtig genoeg is, storingen door te weinig of zelfs slecht onderhoud: Bij Verno doen we er juist alles aan om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt en dat het niveau hoog blijft. Dankzij een hoge bezettingsgraad zijn snelle herinvesteringen mogelijk en onze retourcontrole is de dagelijkse standaard. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden bij de aanschaf van nieuw materieel. Met meer dan 40 jaar ervaring hebben onze collega’s een neus voor de beste machines zonder poespas.

Wat onze klanten zeggen.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.