Meer verno.
Exclusief voor bedrijven

Verhuur.

Verno vorm
Verhuur.

Klimaatbeheersing huren.

Te warm? Dan zijn de airconditioners van Verno een uitkomst! Te koud? Om jouw ruimte tot een behaaglijke temperatuur te verwarmen heeft Verno een uitgebreid assortiment heaters klaar staan. Bij ons vind je een ruime keuze elektrisch, gas gestookte, infrarood en indirect gestookte kachels die je huurt bij onze vestigingen in Friesland, Groningen en Drenthe.

Terras of open ruimte verwarmen? Dan zijn de terrasheaters van Verno Verhuur een goede oplossing. Voor het versnellen van een droogproces maakt je gebruik van onze bouwdrogers. Ook voor het eenvoudig verwarmen en bergen van vloeistoffen, door middel van onze dompelaars en brandstoftanks, ben je bij ons aan het juiste adres. Een keuze maken uit ons assortiment lastig? Ons team van verhuurspecialisten staat graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op met één van onze zeven vestigingen in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Dokkum, Emmen, Meppel en Groningen.
Huren bij Verno betekent snelle levering, gratis transport*, jong materieel van A-merken, persoonlijk contact en deskundig advies.


24 producten gevonden.

Wat onze klanten zeggen.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.