Meer verno.
Exclusief voor bedrijven

Verhuur.

Verno vorm
Verhuur.

Verdeelkast huren.

Een verdeelkast voor tijdelijke stroomvoorzieningen huur je eenvoudig en snel bij Verno. Met zeer lage transporttarieven, maatwerk advies en onze unieke retourcontrole zijn wij jouw partner bij vele soorten werkzaamheden in bouw, infra en industrie.

Een verdeelkast wordt ingezet om de stroom die een aggregaat levert, te verdelen naar meerdere punten. Zo fungeert de verdeelkast als een soort tussenpersoon. Vanaf de verdeelkast kunnen er stroomkabels worden getrokken naar de punten waar stroom benodigd is. Op een verdeelkast kunnen meerdere aansluitingen zitten voor 230V en/of 400V. Elke verdeelkast kan een andere hoeveelheid Ampère verdelen. Verno Verhuur heeft diverse verdeelkasten in het assortiment, variërend van 32 ampère tot 400 ampère. Voor advies over verdeelkasten, in combinatie met aggregaten/stroomkabels, of over verdeelkasten in het algemeen, staan onze verhuurspecialisten jou graag te woord.


4 producten gevonden.

Complete stroomvoorziening

Dankzij onze verdeelkasten in combinatie met bijvoorbeeld aggregaten, stroomkabels, brandstoftanks, bouwaansluitkasten en kabelhaspels voorziet Verno jouw (bouw)locatie of evenement van een totaaloplossing voor het maken van een tijdelijke stroomvoorziening voor korte of langere periode.

Verdeelkast huren in Friesland, Groningen, Drenthe & Overijssel

Met dank aan zeven vestigingen in heel Noord-Nederland maken bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel exclusief gebruik van onze voordelen:

  • Geen wachtrijen
  • Online reserveren
  • Transparante offertes
  • Duidelijk facturatiebeleid
  • Goed advies
  • Altijd dichtbij  

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Verno staat bekend om zijn betrouwbare materieel. Dit komt onder meer door onze keuze voor A-merken naar zeker ook door onze betrouwbare retourcontrole, wat inhoudt dat al onze verdeelkasten na iedere verhuurorder compleet nagelopen worden aan de hand van een checklist. Wanneer alle punten van een krul zijn voorzien is de verdeelkast klaar voor de volgende klus.

Wat onze klanten zeggen.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.