Meer verno.
Exclusief voor bedrijven

Verhuur.

Verno vorm
Verhuur.

Aanhangwagen huren voor bedrijven .

Een aanhangwagen voor het transport van goederen of machines huur je eenvoudig en snel bij Verno. Met zeer lage transporttarieven, maatwerk advies en onze unieke retourcontrole zijn wij jouw partner bij vele soorten werkzaamheden in bouw, infra en industrie.

Een aanhanger nodig? Kies dan voor de professionele aanhangwagens van Verno. Bij ons kun je terecht voor het huren van o.a. een enkelasser, tandemasser, machinetransporter, gesloten aanhanger, auto-ambulance en schamel aanhangwagen materialen en/of machines te vervoeren.

Let bij de keuze voor een aanhanger goed op het formaat en het maximale laadvermogen van de kar. Dit voorkomt overbelasting van de assen. Onze verhuurspecialisten helpen jou graag met het maken van de juiste keuze.


11 producten gevonden.

Aanhanger huren in Friesland, Groningen, Drenthe & Overijssel

Met dank aan zeven vestigingen in heel Noord-Nederland maken bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel exclusief gebruik van onze voordelen:

  • Geen wachtrijen
  • Online reserveren
  • Transparante offertes
  • Duidelijk facturatiebeleid
  • Goed advies
  • Altijd dichtbij  

Kwaliteit

Verno staat bekend om zijn betrouwbare materieel. Dit komt onder meer door onze keuze voor A-merken naar zeker ook door onze betrouwbare retourcontrole, wat inhoudt dat al onze aanhangers na iedere verhuurorder compleet nagelopen worden aan de hand van een checklist. Wanneer alle punten van een krul zijn voorzien is de aanhangwagen klaar voor de volgende rit.

Wat onze klanten zeggen.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.