Meer verno.

Werkwijze.

Verno vorm
Bereikbaar..

Bereikbaarheid.

Verno heeft al jaren een stabiele groep medewerkers die met passie hun vak verstaan. Zij adviseren u op de verhuurlocatie én op afstand over het gebruik van het juiste materieel. Zo staat u binnen één druk op de knop in contact met onze verhuurmedewerkers via de telefoon, e-mail en live-chat.

Even niet in de gelegenheid om te bellen?

Dankzij onze live chat staat u óók in direct contact met onze medewerkers.

Persoonlijk advies en advies op maat wanneer het ú uitkomt.
Bezoek onze webshop, bekijk het assortiment en stel meteen uw vragen. De chatfunctie zal automatisch verschijnen wanneer u een product bekijkt. 

24/7 Verno.

Dankzij de gunstige spreiding van onze vestigingen door heel Noord-Nederland is Verno altijd dichtbij. Bovendien kunnen wij door de relatief korte afstanden snel leveren.

Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar voor calamiteiten, bijvoorbeeld tijdens nachtelijke werkzaamheden of evenementen. Materieel reserveren? Één telefoontje is voldoende. Bovendien staat onze website 24 uur per dag voor u klaar voor reserveringen. 

Verno App.

Eenvoudig materieel reserveren, ook vanaf de bouwplaats? Dat kan, met de mobiele site van Verno Materieelverhuur heeft u altijd en overal de mogelijkheid uw reservering te plaatsen: Verno ontzorgd u graag.

De website van Verno Materieelverhuur kan ook als app gebruikt worden op uw smartphone of tablet. Zo kunt u heel gemakkelijk én overzichtelijk ons ruime assortiment bekijken én reserveren met uw telefoon. Om de site op deze wijze te kunnen gebruiken opent u via Safari of een zoekmachine Verno.nl, vervolgens zijn er 3 verschillende mogelijkheden:

  1. Zet op beginscherm (open Verno.nl, klik op het delen-icoon onderin het beeldscherm -vierkant met pijl omhoog-, geef aan dat de website op het beginscherm geplaatst moet worden, schrijf een korte naam of neem de suggestie over, klik op voeg toe; onze website zal als icoon op uw beginscherm verschijnen)
  2. Zet in favorieten (ga naar Verno.nl, klik op het delen-icoon -vierkant met pijl omhoog- en kies voor Zet in favorieten, u kunt zelf een handige naam kiezen) 
  3. Bladwijzer maken (ga naar Verno.nl, tik op het delen-menu -vierkant met pijl omhoog-, tik op bladwijzer, geef de bladwijzer een herkenbare naam en kies daarna een locatie -favorieten, bladwijzers of bladwijzermenu-)

Door middel van deze eenvoudige wijze van bestellen, bestelt u 24 uur per dag materieel: Wij ontzorgen u graag.

Betrouwbaar materieel, deskundig advies, snelle levering en bezorging op locatie. Het zijn stuk voor stuk aspecten die juist in deze economische tijd het verschil maken. Uw tijd is kostbaar en bij Verno Materieelverhuur beseffen we ons dat maar al te goed. Ons credo is 'Met Verno moet u altijd verder kunnen'! 

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.