Meer verno.

Werkwijze.

Verno vorm
Snel..

Bezorgen zonder omwegen.

De voordelen

  • Zeer scherpe transporttarieven, in veel gevallen zelfs gratis* levering.
  • Snelle levering gegarandeerd.
  • Doorwerkgarantie: Geen werkonderbreking en jouw medewerkers maken geen reiskosten.
  • Profiteer van ons MVO-beleid: Wij maken gebruik van CO2-neutrale brandstof in ons complete machine- en wagenpark.
  • Korte lijnen: Flexibele planning.
  • Zuinige bezorgauto’s met een flinke trekkracht.

Snel en flexibel!

,,Tijdens mijn werkzaamheden als bezorger-chauffeur is geen dag hetzelfde. Veelzijdigheid en ruimte voor eigen initiatief zijn waardevolle pluspunten in mijn werk. Als bezorger-chauffeur verzorg ik zowel de check van de machines vooraf, de plaatsing, en ook de retourcontrole van het materieel neem ik voor mijn rekening. Met 8 Iveco’s verdeeld over 7 vestigingen zijn de lijnen kort. Bovendien liggen de vestigingen van Verno Materieelverhuur op relatief korte afstand van elkaar, dit zorgt ervoor dat wij erg snel kunnen schakelen. Naast de robuuste en zuinige Iveco’s hebben wij ook de beschikking over groot transport. Doordat er op alle vestigingen minimaal 2 collega’s inzetbaar zijn, komen wij gemaakte bezorgafspraken altijd na en bezorgen wij materieel zonder dat uw klus stagneert; ook dát is de Verno Doorwerkgarantie. Wij bezorgen snel, voordelig én volgens afspraak,” legt Sietze Jelsma uit.

We hoeven maar te bellen en jullie zijn er!
- Hoofduitvoerder KWS

Jelsma, bezorger-chauffeur, ervaart dagelijks de waardering van klanten met betrekking tot de flexibiliteit van de Verno Berzorgservice: ,,Doordat wij onze bezorgservice volledig in eigen beheer hebben en de vestigingen onderling op maximaal een uur afstand van elkaar verwijderd zijn, is Verno de meest flexibele verhuurder van het noorden.”

Gratis transport & vlugge levering.

Profiteer ook van onze bezorgservice en laat onze collega’s je informeren over de mogelijkheden van GRATIS transport via 0900 7 112 112 of kijk op www.verno.nl/gratis-transport

Samenwerken.

“ Voor de diverse projecten in Drachten maken wij gebruik van de bezorgservice van Verno. Of het nu gaat om rioolafsluiters, bronneringspompen of een grote trilwals; één telefoontje naar Sjoerd, de vestigingsleider van Verno Drachten, is voldoende. Hij zorgt ervoor dat het materieel op het gevraagde tijdstip op de plaats van bestemming is. Met deze service kunnen onze mensen doorgaan met de werkzaamheden en vanwege de zeer snelle levertijd hebben wij nagenoeg geen hinder van stagnatie. ”

Projectleider Van Trigt – Antea Group

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.