Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

Werk van de Week 22 – Persoonlijk & Betrokken

1 juni 2018

De telefoon rinkelt op het hoofdkantoor van Verno Materieelverhuur: ,,Met Andre, ik heb je op de speaker staan hoor.” Collega Andre belt vanaf vestiging Meppel, meneer Weits staat naast hem en zo door de telefoon te horen kunnen de twee goed met elkaar door 1 deur. Weits is Coördinator Onderhoud bij Buursema Bouwbedrijf B.V. en heeft regelmatig contact met de vestigingsleider van vestiging Meppel. ,,De service van Verno vind ik heel goed, ze schakelen hier snel en willen alles voor je doen. Daarmee onderscheidt het bedrijf zich echt,” aldus Weits.

Buursema Bouw, gevestigd in het Drentse Erm, is een middelgroot bedrijf dat zich met name in de renovatiesector beweegt. Woningstichtingen, bedrijfshallen, schoolgebouwen en multifunctionele centra zijn bekend terrein voor de mannen van Buursema. Momenteel werkt men aan het Jufferenpad te Meppel aan de renovatie van badkamers en toiletten in opdracht van woningbouwvereniging Woonconcept. Een speld valt er nauwelijks tussen de grappende mannen aan de andere kant van de lijn te krijgen, maar coördinator Weits kan tussendoor gelukkig toch aan de tand gevoeld worden: ,,Op deze locatie, het Jufferenpad, voeren wij onderhoud naar wens uit. Als er bepaalde zaken aan onderhoud toe zijn, doen wij een vooropname bij de klant en wordt er een planning gemaakt. Vooropnames verzorgen wij voor onze opdrachtgevers. Dit houdt in dat wij onder andere de tegel- en keukenkeuze opnemen met de huurder, de werkzaamheden bespreken en de datum van de uitvoering in overleg met de huurder bepalen. Hiermee en met de oplevering, de eindcontrole, ontzorgen wij onze opdrachtgevers. Momenteel zijn we op maandag, dinsdag en donderdag bezig met sloopwerkzaamheden, de overige tijd besteden we aan de daadwerkelijke renovatiewerkzaamheden. Wij maken al zo’n 5 jaar gebruik van de renovatietoiletten van Verno. De renovatietoiletten bevallen ons goed, ook de wekelijkse reiniging door de Verno Toiletservice. Doordat wij in de 3 noordelijke provincies werkzaam zijn voor woningstichtingen zoals Woonservice Westerbork, Patrimonium, Lefier en Domesta en daarnaast landelijk voor Center Parcs is de vestiging van Verno in Meppel logistiek gezien een goed uitgangspunt voor ons.”

Een renovatietoilet, ook wel portable toilet of mobiel binnentoilet genoemd, wordt vaak gebruikt om binnenshuis tijdelijk een wc te plaatsen. Bijvoorbeeld tijdens de aanleg  of de renovatie van toiletten en badkamers. Het slimme van een renovatietoilet is dat het een licht product is, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is. Daarnaast heeft u geen water- of rioolaansluiting nodig. De toiletten worden wekelijks op een vaste dag geleegd en gereinigd.

Voordelig, snel & betrouwbaar
Maak ook gebruik van de voordeligste toiletverhuurder van Noord-Nederland,  laat u informeren door de verhuurspecialisten van Verno Materieelverhuur via 0900 7 112 112 of kijk op www.verno.nl/toiletservice

Meer informatie: www.buursemabouw.nl

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.