Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Toiletservice

Toiletverhuur

Voor professionals, door professionals

Verno Materieelverhuur verzorgt de verhuur van diverse soorten mobiele toiletten en toiletwagens in Noord-Nederland. Deze toiletten zijn geschikt voor gebruik op bijvoorbeeld bouwplaatsen of evenementen. Wij hanteren strenge normen op gebied van service en hygiëne. De mobiele wc's worden door Verno wekelijks gereinigd volgens een vaste route. Bezorging en plaatsing van de toiletten vindt tevens plaats volgens deze route. Kunt u voor de levering van de toiletten niet wachten? Wij bezorgen ook buiten de route om, in bepaalde gevallen zonder meerkosten!

De voordelen van onze Toiletservice

 • Voordeligste toiletverhuurder van Noord-Nederland
 • Gegarandeerd snelle levering
 • Wekelijkse reiniging & lediging op vaste dagen
 • Flexibele planning
 • Desgewenst aangevuld met handwasunits voor extra hygiëne

Voordelig, snel & betrouwbaar
Maak ook gebruik van de voordeligste toiletverhuurder van Noord-Nederland,  laat u informeren door de verhuurspecialisten van Verno Materieelverhuur via 0900 7 112 112 of kijk op www.verno.nl/toiletservice

Bent u op zoek naar een mobiel toilet in Friesland, Groningen, Overijssel of Drenthe? Kijk dan eens rond bij onze collectie sanitair. Wij verhuren online mobiele toiletten in alle soorten en maten. Met onderstaande opsomming krijgt u een goed beeld van ons assortiment:

 1. Chemisch Toilet
 2. Kross urinoir
 3. Toiletunit
 4. Mindervalidentoilet
 5. Renovatietoilet (voor als een toiletcabine niet geplaatst kan worden)
 6. NIEUW: Mobiel toilet op aanhangwagen

Een Kross urinoir, toiletwagen of een invalidentoilet huurt u eenvoudig en snel bij Verno Materieelverhuur, om een compleet overzicht te krijgen van ons ruime assortiment klikt u hier. Ook voor advies bij Evenementenverhuur en evenementenservice kunt u bij ons terecht.

 

Meer informatie

NIEUW!

Nieuw te huur bij Verno, Saneringswagens. 

Meer informatie
U bent hier: