Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

Nieuw materieel - Schaftwagens

7 november 2018

Nieuw in ons assortiment; diverse soorten schaftwagens. Voorzien van een zonnepaneel of extra ruimte; Verno verhuurt 't!

In week 45 leverden onze collega’s de eerste beide (uit een reeks van 5) schaftwagens af bij gemeente Midden-Groningen, een samenvoeging van de voormalige gemeentes Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterswolde. 5 luxe schaftwagens, inclusief zonnepaneel, LED verlichting, kachel, toilet, urinoir, gasstel, bergruimte, een gereedschapsberging én, als kers op de taart, met een USB aansluiting, verwerkt in de tafel. Enthousiast werden de gloednieuwe schaftwagens in een zonnig Hoogezand ontvangen en terwijl onze collega Henk hen van sleutelbossen voorzag, deelde Fred gebak uit; veel werkplezier toegewenst!
Ook nieuw binnen zijn de ruime achtpersoons schaftwagens, die naast deze extra ruimte voorzien zijn van verwarming, bergruimte, kapstok, gasstel, kastruimte, LED verlichting, berging met gereedschapsrek en planken, toilet, urinoir, zeepdispenser antibacterieel (handenwassen zonder water) en inclusief tafel en stoelen.

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.