Meer verno.
Exclusief voor bedrijven

Verhuur.

Verno vorm
Verhuur.

Schaftwagen huren.

Onze schaftwagens zijn ook tijdens de koudere maanden het zonnetje in huis; comfortabel & van alle gemakken voorzien. 

Kwalitatief hoogwaardige schaftwagens, luxe modellen en de mogelijkheid tot wekelijkse reiniging; de bouwketen van Verno worden door de gebruiker zeer gewaardeerd. Geen verrassingen achteraf met dank aan all-in prijzen en bovendien kan ook jouw eigen schaftwagen gereinigd worden door onze reinigingsservice. Wil je daar meer over weten, lees dan hier verder, of scroll naar beneden. De opties: Zonnepanelen, accu, LED verlichting, propaankachel, USB aansluiting, keukenblok, tafel en stoelen, bergruimte, secustrips, toilet - eventueel inclusief reiniging! Nieuw in ons assortiment is de schaftwagen zelfvoorzienend, bekijk 'm hier. Werknemers in Nederland hebben recht op een veilige en gezonde werkplek: Iedere keet van Verno voldoet aan de Nederlandse normen.


9 producten gevonden.

Bereikbaar, één van de zekerheden van Verno

Yvette van der Woude en Ingrid Beeksma vormen samen het logistieke brein achter onze sanitairservice en de reinigingsservice; ze zorgen voor de routing van 8 reinigingswagens en zo’n 1200 reinigingen per week. Na een periode waarin maatregelen tegen corona de drukte binnen de afdeling sanitairservice bepaalden, lag het in de lijn der verwachting dat halverwege 2022 de rust echt wel teruggekeerd was.

“En dat is dus niet zo. Inmiddels zijn Ingrid en ik sinds afgelopen herfst samen verantwoordelijk voor de planning, is er een nieuwe reinigingsauto aangeschaft en is ons team chauffeurs uitgebreid,” vertelt Yvette.
“Bereikbaarheid is één van de speerpunten van Verno. Of je nu de storingsdienst, de werkplaats of ons als planners nodig hebt, je krijgt ons altijd persoonlijk aan de lijn. Dat werkt zowel voor de klant als voor onszelf prettig, zo kunnen wij direct aanpassingen doen in de planning. Of, wanneer het echt nodig is, overleggen met één van de chauffeurs als er iets acuut geregeld moet worden. Met de uitbreiding van dit moment waarborgen we onze hoge hygiëne eisen en zorgen we er meteen voor dat de werkdruk onderling beter verdeeld wordt. Blije huurders, blije collega’s!”

Wat onze klanten zeggen.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.