Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.
2023-04-12 08:35:00

Product uitgelicht

12 april 2023

Comfortabel én duurzaam
Bij deze nieuwste serie schaftwagens staan comfort én duurzaamheid voorop. Standaard zijn ze namelijk uitgerust met toilet, tafel en stoelen, keukenblok, propaankachel én zonnepanelen op het dak. Samen met de meegeleverde accu zorgen deze panelen voor stroom en verlichting in alle ruimtes. Deze bouwketen zijn dan ook uitermate geschikt voor gebruik op locaties waar geen stroomaansluiting mogelijk is, of waar emissieloos gewerkt moet worden. 

Veilig
Een ander groot voordeel van deze schaftwagens is de veiligheid. Zodra de deur gesloten is, vormen SecuStrips een ijzersterke barrière tegen inbraak. En doordat de strips zichtbaar zijn, werken ze ook nog eens heel preventief.

Belangrijkste specs op een rijtje
- verkrijgbaar in 4 en 5 meter uitvoering
- incl. berging, toilet en interieur
- voorzien van zonnepanelen
- verlichting en bijv. het opladen van mobiele telefoons kunnen worden verzorgd door de accu die opgeladen wordt door de aanwezige zonnepanelen

Nieuw binnen | Schaftwagen 5 meter, zelfvoorzienend
Recent toegevoegd aan ons assortiment zijn de zelfvoorzienende schaftwagens 5 meter met tandemas onderstel, toilet en berging. De eigen energievoorziening bestaat uit 4 zonnepanelen Wp, 1 lithium accu 6,5 KW en 1 hybride omvormer. Deze oplossing is geschikt voor alle 230V apparatuur zoals koffiezetapparaten, waterkokers en acculaders.

Tip!
Creëer extra comfort op de bouwplaats met onze heatersairco'smobiele toiletten en handwasvoorzieningen.

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.