Meer verno.
Exclusief voor bedrijven

Verhuur.

Verno vorm
Verhuur.

Mobiel toilet huren voor bedrijven.

Mobiel toilet
wc
toilet

Een mobiele wc huur je eenvoudig en snel bij Verno.nl. De afdeling Toiletverhuur binnen Verno is dé specialist op het gebied van tijdelijk sanitair. Met ruim 1200 reinigingen per week, meer dan 950 mobiele toiletten, renovatietoiletten en ander sanitair voorziet Verno wekelijks vele werknemers in Friesland, Groningen en Drenthe van een schoon en fris toilet.

Tijdelijk toilet nodig? Kies dan voor de professionele toiletservice van Verno. Bij ons kun je o.a. terecht voor het huren van een mobiel toilet, toilet op een aanhanger, mindervaliden toilet en renovatie toilet. Daarnaast leveren wij ook sanitaire oplossingen voor evenementen. Voor extra hygiëne maak je aanvullend gebruik van zeepdispencers.  Huren bij Verno Materieelverhuur betekent snelle levering, jong materieel, persoonlijk contact, deskundig advies en met vestigingen in Groningen, Drenthe & Friesland zijn wij altijd in de buurt.


7 producten gevonden.

Mobiele toiletten huren in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel

Met dank aan zeven vestigingen in heel Noord-Nederland maken bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, (delen van) Flevoland en Overijssel exclusief gebruik van onze voordelen:

  • Geen wachtrijen
  • Online reserveren
  • Transparante offertes
  • Duidelijk facturatiebeleid
  • Goed advies
  • Altijd dichtbij

Er is altijd een vestiging bij je in de buurt!
 

Waarom mobiel toilet huren?

Wanneer je werkzaamheden uitvoert op locaties zonder aansluiting op het riool, bieden mobiele toiletten een uitkomst. De wc’s hebben geen aansluiting op het riool nodig en worden wekelijks op vaste momenten door Verno geledigd en gereinigd.

Bovendien zijn werkgevers wettelijk verplicht om op tijdelijke (bouw)locaties voor voldoende sanitaire faciliteiten te zorgen.

Niet alleen op bouwplaatsen, bij infra werkzaamheden en werkplekken voor o.a. plantsoenendiensten zijn onze wc’s graag geziene partners. Ook op klein en grote evenementen wordt veel gebruik gemaakt van onze mobiele toiletten.

Een mobiel toilet huren, hoe werkt dat?

  • Wat is de minimale huurperiode voor toiletten?
  • Kan iedereen een toilet bij Verno huren?
  • Hoe vaak en op welke dag worden de toiletten gereinigd?
  • Moet ik transportkosten betalen?

Het antwoord op deze en andere vragen vind je in ons ‘Veelgestelde vragen’ overzicht.

Staat jouw vraag er niet tussen? Onze collega’s van de afdeling sanitairverhuur staan je graag te woord. Ze zijn te bereiken via 058 – 255 55 77, planning@verno.nl of via de online chat onderaan deze pagina.

Achter de schermen

Verno heeft de beschikking over 6 luxe reinigingswagens die wekelijks op vaste dagen sanitair bezorgen, ledigen en reinigen. Desgewenst aangevuld met handwasunits voor extra hygiëne.

Maak kennis met onze werkwijze, onze collega's en de pluspunten van de Verno Toiletservice. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek hoe een werkdag van onze collega’s eruit ziet.

Wat onze klanten zeggen.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.