Meer verno.

Actueel.

Verno vorm
Actueel.

Pidä hauskaa! (Fins voor ‘Veel plezier!’)

11 januari 2024

Tsja, hoe zullen we dit eens zeggen… Tussen 15 en 19 januari kán het zijn dat onze service nét een beetje anders is. Want wij gaan er met z’n allen even tussenuit!!

Jan viert dit jaar verschillende feesten; hij wordt dit jaar 50!, werkt 25 jaar bij de zaak en mocht zich afgelopen januari al 20 jaar eigenaar noemen van hét verhuurbedrijf van het noorden. Drie hele goeie redenen om eens lekker uit te pakken; komende zaterdag vertrekt een eerste groep collega’s samen met Jan naar Levi, Kittilä, Lapland!! Zij wisselen de achtergebleven collega’s halverwege de week af, zodat de 2e groep vanaf dan kan gaan genieten in Finland.

Onze vestigingen blijven dus gewoon geopend! Maar goed… met 2 keer de helft van onze collega’s 2345 kilometer verderop moeten de achterblijvers harder werken; ze hebben beloofd hun uiterste best te zullen doen, om ervoor te zorgen dat jij als klant daar niets van merkt. Toch kan het voorkomen dat je deze week net iets langer geduld moet hebben dan anders… Anteeksi! (Fins voor 'Sorry!')

Terug naar overzicht

Werken bij Verno?

Bekijk onze vacatures

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.