Meer verno.
Verno vorm

Losse reinigingen

De afdeling Toiletverhuur binnen Verno is dé specialist op het gebied van tijdelijk sanitair.

Met ruim 1200 reinigingen per week, meer dan 950 mobiele toiletten, renovatietoiletten, mobiele badkamers, urinoirs, toiletwagens én -units voorziet Verno wekelijks vele werknemers van een schoon en fris toilet. 

Losse reinigingen
Met zeven chauffeurs verzorgt de Verno Sanitairservice niet alleen alle service rondom mobiele toiletten, gemeentes en SW-bedrijven maken ook dankbaar gebruik van deze services. Want wanneer het om reinigingen van schaftwagens gaat, ben je bij Verno ook aan het goede adres

In gesprek met Albert Bandhoe, toezichthouder bij Gemeente Groningen.

“Oorspronkelijk verzorgde Iederz als aannemer een deel van het wijkonderhoud binnen de gemeente. In 2013 kwam daar verandering in, sinds die tijd zijn de medewerkers overgenomen door Stadsbeheer. Ik werk zelf al 43 jaar in de groenvoorziening en ging destijds mee van Iederz naar de gemeente. Toen men vroeg naar een goede en betrouwbare leverancier voor de levering en reiniging van de schaftwagens kon ik Verno aandragen, daar had ik al erg goede ervaringen mee.”

De teams werken in kleine groepen en worden aangestuurd door een voorman en een productieleider. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het netjes houden van plantsoenen, hagen knippen, bladblazen, bestrijding van onkruid, snoeien en dunnen van bossen, klein onderhoud van gereedschap en het maaien van gazons en bermen.
“De stad is in vieren opgedeeld, alle productieleiders geven mij de locaties door waar de schaftwagens staan. Zo kan ik dit digitaal in één keer communiceren naar Yvette, de planner van Verno. Vroeger maakte onze groenvoorziening gebruik van auto’s, maar met de jaren veranderden de eisen omtrent werkplekken en werden er schaftwagens aangeschaft. Momenteel maken we gebruik van circa 60 schaftwagens. Het overgrote deel hiervan is eigendom van de gemeente. Een deel huren we momenteel in. In verband met de coronaregels hadden we meer ruimte nodig. De samenwerking met Verno is perfect. Chauffeur Romke weet de route uit z’n hoofd en heeft altijd leuk contact met de jongens. Ze drinken samen koffie en overleggen goed wanneer er iets aangepast moet worden. En vraagstukken zijn met één telefoontje zo opgelost.”

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.