Meer verno.
Verno vorm

Mobiele site

Eenvoudig materieel reserveren, ook vanaf de bouwplaats? Dat kan, met de mobiele site van Verno Materieelverhuur heeft u altijd en overal de mogelijkheid uw reservering te plaatsen: Wij denken graag met u mee.

De nieuwe website van Verno Materieelverhuur kan deze ook als app worden gebruikt op uw smartphone of tablet. Om de site op deze wijze te kunnen gebruiken opent u via Safari of een zoekmachine www.verno.nl, vervolgens zijn er 3 verschillende mogelijkheden:

  1. Zet op beginscherm (open www.verno.nl, klik op het delen-icoon onderin het beeldscherm -vierkant met pijl omhoog-, geef aan dat de website op het beginscherm geplaatst moet worden, schrijf een korte naam of neem de suggestie over, klik op voeg toe; onze website zal als icoon op uw beginscherm verschijnen)
  2. Zet in favorieten (ga naar www.verno.nl, klik op het delen-icoon -vierkant met pijl omhoog- en kies voor Zet in favorieten, u kunt zelf een handige naam kiezen) 
  3. Bladwijzer maken (ga naar www.verno.nl, tik op het delen-menu -vierkant met pijl omhoog-, tik op bladwijzer, geef de bladwijzer een herkenbare naam en kies daarna een locatie -favorieten, bladwijzers of bladwijzermenu-)
Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Wat onze klanten zeggen.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.