Meer verno.
Verno vorm

Mobiele site

Eenvoudig materieel reserveren, ook vanaf de bouwplaats? Dat kan, met de mobiele site van Verno Verhuur heb je altijd en overal de mogelijkheid jouw reservering te plaatsen: Wij denken graag met je mee.

De website van Verno kan ook als app worden gebruikt op jouw smartphone of tablet. Om de site op deze wijze te kunnen gebruiken open je via Safari of een zoekmachine www.verno.nl, vervolgens zijn er 3 verschillende mogelijkheden:

  1. Zet op beginscherm (open www.verno.nl, klik op het delen-icoon onderin het beeldscherm -vierkant met pijl omhoog-, geef aan dat de website op het beginscherm geplaatst moet worden, schrijf een korte naam of neem de suggestie over, klik op voeg toe; onze website zal als icoon op jouw beginscherm verschijnen)
  2. Zet in favorieten (ga naar www.verno.nl, klik op het delen-icoon -vierkant met pijl omhoog- en kies voor Zet in favorieten, je kan zelf een handige naam kiezen) 
  3. Bladwijzer maken (ga naar www.verno.nl, tik op het delen-menu -vierkant met pijl omhoog-, tik op bladwijzer, geef de bladwijzer een herkenbare naam en kies daarna een locatie -favorieten, bladwijzers of bladwijzermenu-)

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.