Meer verno.
Verno vorm

Verno's Specials

Geen vraag te gek voor ons team specialisten; een elektrische kniklader ín een diksaptank? Geen probleem. Een wals met een schuine stoel? Ook dat lossen we op!

Met regelmaat breken onze technici zich het hoofd over lastige vraagstukken, maar ze zijn niet snel voor één gat te vangen. Problemen zijn er om op te lossen, vinden wij bij Verno. Specialistische verhuur is uitdagend en zet aan tot creatieve en slimme innovatie. Meer weten over onze specialistische verhuur? Neem dan contact op met 1 van onze 7 vestigingen in Noord-Nederland.

Walsen op de zeedijk
Wanneer een wals ingezet blijkt te worden op een schuine zeedijk, rijst bij KWS Infra de vraag of de chauffeur dan eigenlijk wel een goede zit heeft..? Het asfalteerwerk op de Noorderpier bij Harlingen door KWS Infra vraagt om de inzet van een 2,7 tons trilwals. Om de chauffeur van de trilwals een comfortabele werkplaats te bieden is er besloten de zitting aan te passen.
In de werkplaats van onze technische dienst zetten onze collega’s de zitting in het juiste aantal graden. Op vlakke grond is het een grappig gezicht, maar op de zeedijk doet het gewoon wat het moet doen.

Diksaptank
De opdracht klonk niet heel erg lastig, maar de uitdaging volgde al snel; de 2,2 tons elektrische kniklader moest door een opening van 2 bij 2 naar binnen worden getakeld. 

Verno’s team van specialisten liet de hersens kraken en na flink wat denk- én oefenwerk werd de plaatsing gerealiseerd. Om de elektrische kniklader op de plaats van bestemming te krijgen zijn er verschillende aanpassingen uitgevoerd; onder andere de onderzijde werd bijvoorbeeld afgewerkt met kunststof.

In weer en wind
Een werk aan de zeedijk, nabij Lauwersoog, daar waar het altijd waait en bovendien regelmatig de werklocatie wisselt... Het was de vraag van Strukton Civiel Noord & Oost BV waarop wij een antwoord wisten; mobiele cabines werden met bouten aan betonplaten bevestigd. Zo waaien de cabines niet om en kan men bovendien de toiletten eenvoudig met een shovel verplaatsen.

Verno Verhuur richt zich specifiek op de zakelijke markt. Bijkomend voordeel is dat zowel de afhandeling als de levering vlot is. Wij bedienen geheel Noord-Nederland met onze vestigingen in Friesland, Drenthe en Groningen.
Materieel huren doe je bij Verno, dan ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardig materieel en volop deskundigheid.

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.