Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Informatie

Verno Materieelverhuur BV

Verno BV

Verno Materieelverhuur is een verhuurbedrijf in Friesland, Groningen en Drenthe en uw partner bij de verhuur van gereedschap, het huren van machines en materialen!

Verno is al ruim 40 jaar uw betrouwbare partner voor machineverhuur en het huren van vrijwel alle andere benodigde bouw- en evenementenmaterieel.
Van aggregaten en steigers tot hoogwerkers en toiletten, Verno verhuurt het.
Verno richt zich exclusief op de zakelijke huurder in onder andere de grond- weg en waterbouw, woningbouw, installatietechniek, scheepsbouw, renovatie & onderhoud en evenementenorganisatie. Klanten huren bij Verno o.a. bouwmachines, gereedschappen, steigers, toiletten, toebehoren, een houtversnipperaar en evenementenmaterieel. Voor meer informatie omtrent ons complete pakket eventmaterieel verwijzen wij u graag naar de pagina Evenementenservice op deze website.

Verno is een verhuurbedrijf wat zich richt de zakelijke klant in de 5 noordelijke provincies; Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Of u nu op zoek bent naar een specifieke machine, bepaald gereedschap of materialen voor de weg- en waterbouw; bij ons huurt u het allemaal. Machineverhuur, de verhuur van bouwplaatsinrichting en diverse soorten evenementenservice worden door onze medewerkers persoonlijk behartigd. Goed overleg tussen beide partijen en meedenkende partners zijn door dit persoonlijke contact bij Verno Materieelverhuur nog gewoon te vinden. Van een aggregaat huren en de verhuur van steigers tot het huren van hoogwerkers en mobiele toiletten: Verno is uw partner.

Verno is niet een verhuurbedrijf wat zich enkel inzet voor bouwbedrijven voor de verhuur van de bouwplaatsinrichting, het huren van bouwhekken of de huur van een bouwlift. Ook organisatoren van evenementen kunnen bij één van onze vestigingen terecht: Op Verno Materieelverhuur kunt u bouwen.

Ook gereedschap huurt u bij Verno: Laat uw handgereedschap het tijdens een klus afweten, of bent u op zoek naar een specifiek gereedschap dan bent u bij Verno Materieelverhuur aan het juiste adres. Voor gereedschap verhuur, handgereedschap huur en het online huren van elektrische handgereedschappen en luchtgereedschappen bent u in onze webshop op het juiste adres. Hier huurt u materieel in diverse soorten; van voegenfrezen en metaal afkortzagen tot handschaafmachines. Gereedschap online huren is efficiënt: Verdoe geen tijd met wachtrijen en reserveer online uw gereedschappen bij Verno Materieelverhuur.

 

Schaftketen

Online een schaftkeet huren doe je bij Verno Materieelverhuur. Nagenoeg alle bouwketen van Verno zijn uitgevoerd als moderne snelweguitvoering. Een schaftwagen online huren is eenvoudig en efficiënt in onze online catalogus. Deze keten kunnen als geremde aanhanger achter uw bedrijfswagen gekoppeld worden en mogen zoals de naam al doet vermoeden ook op de Nederlandse snelwegen rijden. In onze online catalogus zijn er verschillende uitvoeringen van de schaftwagen of schaftkeet te vinden:

 1. Schaftwagens met interieur en wc
 2. Schaftketen met berging
 3. Bouwketen in snelweg uitvoering
 4. Grond saneringswagen

 

Grondverzetmachines

Ons assortiment Grondverzet producten bestaat uit een lange reeks machines en gereedschappen. Om u een idee te geven welke Grondverzetmachines en toebehoren wij verhuren, hebben we een kleine opsomming gemaakt. In onderstaande lijst vindt u ons online verhuur grondverzet assortiment.

 1. Knikladers
 2. Dumpers
 3. Midigraafmachines
 4. Grondboren

Een grondverzetmachine huren doet u eenvoudig en efficiënt online bij Verno Materieelverhuur. Onze grondverzetmachine verhuur behelst onder andere de verhuur van dumpers, midi graafmachines en kliklader verhuur. Sinds 1 juli 2015 dient de bestuurder van een grondverzetmachine in het bezit te zijn van een T-rijbewijs. Dit geldt voor het gebruik van een grondverzetmachine op de openbare weg, of wegen vrij toegankelijk voor verkeer, maar ook voor terreinen welke afgesloten zijn met een slagboom.

 

Pompen

In de online catalogus van Verno Materieelverhuur  vindt u verschillende soorten pompen. Bent u van plan binnenkort een pomp te huren, neem dan eens een kijkje bij onze producten. Bij ons reserveert u eenvoudig pompen in vele soorten en maten. Hierbij kunt u  denken aan bijvoorbeeld één van de onderstaande voorbeelden:

 1. Dompelpompen
 2. Chemicaliënpompen
 3. Vuilwaterpompen
 4. Rioolwaterpompen
 5. Bronneringspompen (ten behoeve van verticale en horizontale bemaling)

 

Liften

Werk op hoogte voert u veiliger uit met de verscheidene liften uit ons huurassortiment. Ladderliften op stroom zijn te huur in diverse gewichtsklassen maar ook hydraulisch met als brandstof benzine. Liften huren doet u online bij Verno Materieelverhuur. Naast ladderliften verhuren wij ook onderstaande liften:

 1. Plafondplatenliften
 2. Lateienliften
 3. Montageliften
 4. Staaldraadliften
 5. Tandheugelliften
 6. Bouwliften

 

Materieelverhuur

Verno Materieelverhuur is een verhuurbedrijf dat de 5 noordelijke provincies  Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland bedient met de verhuur van materieel. In onze online huurcatalogus vindt u veel verschillende gereedschappen en machines. Om u een idee te geven van onze producten hebben wij alvast een opsomming voor u gemaakt;

 1. Kettingzagen
 2. Houtversnippermachines (onze houtversnipperaar is verkrijgbaar in diverse sterktes en kan maximale stamdiktes van 30, 19 en 15 centimeter versnipperen)
 3. Drankhekken
 4. Saneringswagens
 5. Heftrucks
 6. Compressors
 7. Kabeldetectoren

 

Graafmachines

Graafmachines vindt u bij Verno Materieelverhuur in vele soorten en maten. Van groot en robuust tot klein en behendig; neem een kijkje in onze online catalogus en reserveer één van de machines;

 1. Mini graafmachines
 2. Midi graafmachines
 3. Midi kranen
 4. Mini kranen

 

Dumpers

Verno Materieelverhuur verhuurt dumpers en mini dumpers ten behoeve van het transporteren van los materiaal. In onze online huurcatalogus vindt u dumpers in verschillende gewichtsklassen;

 1. Rupsdumper 800kg.
 2. Rupsdumper 1000kg.
 3. Rupsdumper 1500kg.
 4. Dumper 4x4 2300kg.
 5. Rupsdumper 2500kg.
 6. Dumper 4x4 3000kg.

U kunt ook kiezen tussen kiepwagens met een zelfladende bak, met rupsbanden of 4x4 wheel drive.

 

Walsen en trilplaten

Bent u binnen een project binnenkort toe aan het verdichten van steenslag, zand of asfalt dan huurt u bij Verno Materieelverhuur een wals, een trilwals of een trilplaat voor het lichtere werk. Enkelrol trilwalsen, tandemtrilwalsen en aanhang trilwalsen zijn te huur in diverse gewichtsklassen en breedtes;

 1. 700 kilo
 2. 1,6 ton – 90cm
 3. 2,7 ton – 120cm
 4. 6 ton (aanhang)
 5. 7,3 ton – 170cm
 6. 12,5 ton – 213cm Uniek in Noord-Nederland; de verhuur van deze 12,5 ton trilwals. In onze online catalogus vertellen wij u graag meer over deze bijzonder zware wals.

Bij Verno Materieelverhuur kunt u terecht voor het huren van machines, gereedschappen en materieel. In de online huurcatalogus plaatst u eenvoudig een reservering waarna onze medewerkers contact met u zoeken of in overleg een offerte voor u maken. Of u nu in het grondverzet, de bouw of in de weg- en waterbouw zit; ons assortiment is groot en onze medewerkers staan altijd klaar om u ter wille te zijn. Voor machineverhuur online, moet u bij Verno zijn! 

Afhankelijk van de seizoenen kan men bij Verno Materieelverhuur terecht voor een mobiele airco, een kettingzaag of een houtversnipperaar voor de nodige tuinwerkzaamheden. Breng tuinen op orde met onze bladblazers, maak het terras schoon met een hogedrukreiniger of pomp vijvers leeg met één van onze dompelpompen. Ook voor feesten en bruiloften hebben wij het juiste materieel. Terraskachels, heaters of airconditionings of een saneringswagen; reserveren gaat bij ons eenvoudig en ook online. Voor vragen kunt u altijd bij één van onze medewerkers terecht in één van de 7 vestigingen in Noord-Nederland. Verno Materieelverhuur heeft alles in huis om samen met u iedere klus in goede banen te leiden. Ook voor het reserveren en huren van diverse types lasers bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een roterende laser, een interieurlaser  of een rioollaser nodig? Neem een kijkje in de online catalogus of zoek telefonisch contact via 0900 7 112 112. Stop met zoeken; Verno Materieelverhuur verhuurt het.

U bent hier: