Meer verno.

Over Verno.

Verno vorm
Kwaliteitsbewaking..

Kwaliteitsbewaking.

Om de kwaliteit van onze producten en dienstverlening te kunnen garanderen werkt Verno Materieelverhuur met een eigen kwaliteitssysteem.

Kwaliteit materieel 

Retourcontrole
Verno verhuurt jong en betrouwbaar materieel. Om het niveau van de kwaliteit hoog te kunnen houden werkt Verno met een controlesysteem voor alle retour genomen materieel. De verhuurde  materialen zijn na iedere verhuurorder onderhevig aan een grondige retourcontrole. Aan de hand van een retourcontrolelijst (welke is toegespitst op de specifieke machine) wordt het materieel puntsgewijs gecontroleerd. Deze lijsten worden ondertekend door de betreffende monteur en ingescand en opgeslagen in het centrale computersysteem.
Wanneer de machines/materialen aan alle punten voldoen wordt dit kenbaar gemaakt met een groen label voorzien van de initialen van de controleur en het ordernummer van de laatste order. Worden machines/materialen niet goedgekeurd, dan worden deze voorzien van een rood label aangeboden voor reparatie en/of keuring.
Om de kwaliteit van het systeem te kunnen controleren worden regelmatig steekproeven genomen bij materieel welke gereed staat voor verhuur.

Keuringen 
Bij machines en materieel waarvoor dit wettelijk vereist is worden vanzelfsprekend  periodieke  keuringen uitgevoerd. In het geval van onder andere  hoogwerkers, heftrucks, valbeveiliging en meetinstrumenten worden deze keuringen door een extern keuringsbedrijf uitgevoerd.

Veiligheid 
Voor het veilig en optimaal werken met complexe machines is een zekere kennis van zaken vereist. De werknemers die als monteur, bezorger of medewerker op een verhuurlocatie werkzaam zijn bezitten allen een VCA- en heftruckcertificaat. Daarnaast zijn op alle locaties voldoende medewerkers aanwezig met een BHV-diploma.

Alle vrachtwagenchauffeurs zijn Code95-gecertificeerd. Voor een aantal chauffeurs geldt dat deze over een hijsbewijs of autolaadkraan certificaat beschikken of een ADR-certificaat hebben voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. 

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Wat onze klanten zeggen.

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.