Meer verno.

Over ons.

Verno verhuurt jong en betrouwbaar bouw- en evenementenmaterieel aan zakelijke huurders in Noord-Nederland.  Het ontzorgen van de klant staat daarbij centraal. Al decennialang werken wij samen met bedrijven uit de bouw, infra en industrie en leveren wij aan de leukste evenementen in Noord-Nederland. Wij kennen dus het klappen van de zweep en passen ons machinepark en onze dienstverlening hier continu op aan.

✓ Betrokken  ✓ Dichtbij  ✓ Praktisch ✓ Grensverleggend

Verno vorm

Onze klanten zijn afhankelijk van goed en betrouwbaar materieel. Daarom streven wij naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen, leveringen en afspraken; Met Verno kan je verder!

Verno blinkt niet alleen uit in materieel waar je op kunt bouwen; óók in bereikbaarheid. Wist je dat je bij ons geen callcenter of keuzemenu aan de lijn krijgt? Ja, bij Verno nemen we persoonlijk de telefoon op. Gewoon bereikbaar dus. Altijd!

Dit artikel heet niet voor niets ‘over ons’. Het gaat natuurlijk over de mensen achter Verno. Zíj zijn Verno. Onze collega’s beschikken over een schat aan kennis en ervaring én de wil om nét dat stapje extra te doen.

Verno Verhuur Bedrijfsvideo 2023

“Middernacht en aardedonker. Een wegvallend navigatiesysteem. Ik wist niet waar ik de klant zoeken moest…., tótdat ik de lichtmast omhoog draaide. Met een zee aan licht wist de klant mij te spotten en mij naar de exacte locatie te leiden. Zo kon ik alsnog de lichtmast afleveren en kon de klant weer verder.” Het is een anekdote die collega Gooitzen de volgende werkdag aan de koffietafel vertelt. Tegelijkertijd is het veel meer dan enkel een anekdote. Het is Verno. Altijd praktisch, zonder poespas en op zoek naar de best mogelijke oplossing. Ook voor duurzame huuroplossingen. Met Verno kan je verder. De anekdote werd de basis voor onze nieuwste bedrijfsfilm. Daarin laten we je graag kennismaken met onze werkwijze, je bekijkt ‘m hier.

“Middernacht en aardedonker. Een wegvallend navigatiesysteem. Ik wist niet waar ik de klant zoeken moest…., tótdat ik de lichtmast omhoog draaide. Met een zee aan licht wist de klant mij te spotten en mij naar de exacte locatie te leiden. Zo kon ik alsnog de lichtmast afleveren en kon de klant weer verder.”

Bovenstaande quote is een anekdote die collega Gooitzen de volgende werkdag aan de koffietafel vertelt. Tegelijkertijd is het veel meer dan enkel een anekdote. Het is Verno. Altijd praktisch, zonder poespas en op zoek naar de best mogelijke oplossing. Ook voor duurzame huuroplossingen. Met Verno kan je verder.

De anekdote werd de basis voor onze nieuwste bedrijfsfilm. Daarin laten we je graag kennismaken met onze werkwijze, je bekijkt ‘m hier.

Meer over ons.

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.