Meer verno.

Werkwijze.

Ontdek alles over jouw partner bij de huur van gereedschap, machines en materialen op Verno.nl!

✓Voordelig ✓Bereikbaar ✓Betrokken ✓Kwaliteit

Verno verhuurt jong en betrouwbaar bouw- en evenementenmaterieel aan zakelijke huurders in Noord-Nederland.  Het ontzorgen van de klant staat daarbij centraal. Al decennia lang werken wij samen met bedrijven uit de bouw, infra en industrie en leveren wij aan de leukste evenementen in Noord-Nederland. Wij kennen dus het klappen van de zweep en passen ons machinepark en onze dienstverlening hier continu op aan; betrokken, dichtbij, praktisch en grensverleggend. Lees er alles over op de pagina Over Ons.

Verno vorm

TRAXX Zero TV

Deelname van Verno Materieelverhuur aan de uitzending van RTLZ Doe Maar Duurzaam op 5 november 2017 over het gebruik van TRAXX Zero.

Duurzaam.

Bij Verno zijn we ons bewust van onze rol in de klimaatverandering. Ons machine- en wagenpark is een grote energieverbruiker en dus ook onze grootste bron van CO2-uitstoot. Voor onze bedrijfsvoering zijn machines en vrachtwagens onmisbaar, maar als duurzame onderneming kiezen we daar waar we kunnen voor oplossingen om de uitstoot verder te reduceren. 

Eén daarvan is het gebruik van TRAXX Zero, een klimaatneutrale diesel die door een effciëntere verbranding het brandstofverbruik van dieselmotoren reduceert en de resterende CO2-uitstoot compenseert door de investeren in gecertificeerde duurzame energieprojecten. 

Materieel met het keurmerk Duurzaam Huren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt een steeds grotere rol binnen overheden, organisaties en bedrijven. Met ons Keurmerk Duurzaam Huren herkent én kiest u eenvoudig de machines en apparaten binnen ons verhuurassortiment die passen bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; de bewuste keuze. 

Ons assortiment wordt met grote regelmaat uitgebreid. Een kleine greep uit het actuele aanbod: schaftwagens met zonnepanelen, elektrische gators, hybride lichtmasten en ultrastille aggregaten. 

Wat onze klanten zeggen.

Kwaliteit.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Bereikbaar.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Advies.

Ruim 40 jaar dé verhuurpartner voor professionals in Noord-Nederland

Snel.

Snelle en flexibele levering dankzij eigen transport & logistiek

Voordelig.

Al jaren onderaan de streep de voordeligste verhuurder

MVO.

Duurzaam en maatschappelijk betrokken

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.