Meer verno.
Exclusief voor bedrijven

Verhuur.

Verno vorm
Verhuur.

Minigraafmachine huren.

Minigraafmachine of minikraan huren in Friesland, Groningen, Drenthe

Een minigraafmachine huur je eenvoudig en snel bij Verno.nl. Met zeer lage transporttarieven, maatwerk advies en onze unieke retourcontrole zijn wij jouw partner in grondverzet. Een kraantje huur je ook snel en eenvoudig in de regio Overijssel & Flevoland.

Lichte graafwerkzaamheden? Kies dan voor de professionele minikranen van Verno. In onze collectie vind je hydraulische kraantjes van 1.000 tot 3.700 kilo. Naast de reguliere dieselvariant kan je ook kiezen voor een elektrische minikraan Q-LECTRA M19e. Iedere graafmachine kan met extra accessoires geleverd worden, maar 3 verschillende graafbakken zitten er altijd bij: Brede graafbak, smalle graafbak + sleuvenbak.
Bij Verno huur je jong A-merk materieel en ben je altijd zeker van goed advies en persoonlijk contact.


12 producten gevonden.

Graafmachine huren in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel

Met dank aan zeven vestigingen in heel Noord-Nederland maken bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel exclusief gebruik van onze voordelen:

  • Geen wachtrijen
  • Online reserveren
  • Transparante offertes
  • Duidelijk facturatiebeleid
  • Goed advies
  • Altijd dichtbij

Er is altijd een vestiging bij je in de buurt!

Elektrische minikraan huren

Wist je dat wij de elektrische minigraver Q-LECTRA M19e ook in onze collectie hebben opgenomen? Deze elektrische kraan heeft het Keurmerk Duurzaam Huren gekregen.
Nog niet overtuigd? Feike Huitema van Bouw- en Restauratiebedrijf Van der Vegt vertelt graag over zijn ervaring met de Q-LECTRA.

Veilig werken met kraantjes

Als aanbieder van een breed scala aan grondverzetmachines vinden wij het belangrijk dat de gebruiker het gehuurde materieel veilig kan gebruiken. Tijdens onze trainingen staan onderwerpen zoals veiligheid en bediening centraal. 

Gun jezelf en je werknemers ook het certificaat ‘Veilig werken met grondverzetmachines’ en neem contact op met één van onze collega's.

Keuring & controle graafmachines

Verno staat bekend om zijn betrouwbare materieel. Dit komt onder meer door onze keuze voor A-merken maar zeker ook door onze uitzonderlijke retourcontrole. Al onze graafmachines worden na iedere verhuurorder compleet nagelopen aan de hand van een checklist. Wanneer alle punten van een krul zijn voorzien is de kraan klaar voor een volgende klus. Uiteraard worden onze graafmachines gekeurd en voldoen ze aan de laatst gestelde wettelijke normen.

Wat onze klanten zeggen.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.