Meer verno.
Exclusief voor bedrijven

Verhuur.

Verno vorm
Verhuur.

Bosmaaier huren.

Een bosmaaier huren is de oplossing wanneer je een trimklus op een lastige plek hebt of ruige begroeiing en hoog onkruid wil snoeien. De bosmaaiers van Verno.nl worden altijd verhuurd inclusief persoonlijke beschermingsmiddelen, daarnaast staan onze collega's je altijd met raad en daad bij. Ook wanneer je op zoek bent naar bladblazers, houtversnipperaars, kettingzagen of tuinfrezen voorzien zij je graag van advies.

Huren bij Verno Materieelverhuur betekent snelle levering, gratis transport*, persoonlijk contact, deskundig advies en met vestigingen in Groningen, Drenthe & Friesland zijn wij altijd in de buurt.


1 product gevonden.

Kwaliteit

Of je nu op zoek bent naar een bosmaaier of ander materieel, bij Verno ben je zeker van kwaliteit. 

Verno verhuurt jong en betrouwbaar materieel. Om het niveau van de kwaliteit hoog te kunnen houden werkt Verno met een controlesysteem voor alle retour genomen materieel. De verhuurde  materialen zijn na iedere verhuurorder onderhevig aan een grondige retourcontrole. Aan de hand van een retourcontrolelijst (welke is toegespitst op de specifieke machine) wordt het materieel puntsgewijs gecontroleerd. Deze lijsten worden ondertekend door de betreffende monteur en ingescand en opgeslagen in het centrale computersysteem.
Wanneer de machines/materialen aan alle punten voldoen wordt dit kenbaar gemaakt met een groen label voorzien van de initialen van de controleur en het ordernummer van de laatste order.

Alles voor de hovenier

Ons assortiment gereedschappen en materieel is de oplossing bij o.a. gazononderhoud, tuinonderhoud, snoeien, trimmen & kappen, ruimen, aanleggen & onderhouden, grondwerk & bestraten, bos-, tuin- en parkwerkzaamheden. Bekijk hier het complete assortiment materieel voor de hovenier.

Wat onze klanten zeggen.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.