Meer verno.

Klantenservice.

Verno streeft ernaar de verhuurder te zijn die de taal van de zakelijke huurder spreekt en daarmee als beste inspeelt op diens wensen. Deze wensen uiten zich onder andere op het gebied van assortiment, snelheid van de dienstverlening, deskundigheid van het advies en het serviceniveau. Doorwerkgarantie, Know How, MVO en de unieke Kwaliteitscontrole zijn dan ook de speerpunten binnen Verno Materieelverhuur.
 

Verno vorm

TRAXX Zero TV

Deelname van Verno Materieelverhuur aan de uitzending van RTLZ Doe Maar Duurzaam op 5 november 2017 over het gebruik van TRAXX Zero.

Duurzaam.

Bij Verno zijn we ons bewust van onze rol in de klimaatverandering. Ons machine- en wagenpark is een grote energieverbruiker en dus ook onze grootste bron van CO2-uitstoot. Voor onze bedrijfsvoering zijn machines en vrachtwagens onmisbaar, maar als duurzame onderneming kiezen we daar waar we kunnen voor oplossingen om de uitstoot verder te reduceren. 

Eén daarvan is het gebruik van TRAXX Zero, een klimaatneutrale diesel die door een effciëntere verbranding het brandstofverbruik van dieselmotoren reduceert en de resterende CO2-uitstoot compenseert door de investeren in gecertificeerde duurzame energieprojecten. 

Materieel met het keurmerk Duurzaam Huren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt een steeds grotere rol binnen overheden, organisaties en bedrijven. Met ons Keurmerk Duurzaam Huren herkent én kiest u eenvoudig de machines en apparaten binnen ons verhuurassortiment die passen bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; de bewuste keuze. 

Ons assortiment wordt met grote regelmaat uitgebreid. Een kleine greep uit het actuele aanbod: schaftwagens met zonnepanelen, elektrische gators, hybride lichtmasten en ultrastille aggregaten. 

Wat onze klanten zeggen.

Kwaliteit.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Bereikbaar.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Advies.

Ruim 40 jaar dé verhuurpartner voor professionals in Noord-Nederland

Snel.

Snelle en flexibele levering dankzij eigen transport & logistiek

Voordelig.

Al jaren onderaan de streep de voordeligste verhuurder

MVO.

Duurzaam en maatschappelijk betrokken

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.