Meer verno.

Over Verno.

Verno vorm
Missie en Visie..

Missie & Visie.

Verno Materieelverhuur BV verhuurt kwalitatief hoogwaardig bouw- en evenement materieel aan zakelijke huurders in het noorden van Nederland. Het ontzorgen van de klant staat daarbij centraal.
Afhankelijkheid van het materieel is niet te onderschatten, de afnemer moet te allen tijde door kunnen werken. Wij zijn ons hiervan bewust en streven dan ook naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen, al onze leveringen en al onze afspraken. Met Verno moet men altijd verder kunnen! Kernbegrippen zijn betrokken, dichtbij, snel en grensverleggend.

Met ons Keurmerk Duurzaam Huren laten wij u kennismaken met ons assortiment machines en materieel die aansluiten bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; de betrokken keuze.
- Henk Reitsma, Hoofd Materieel

Daarnaast beseffen wij ons dat duurzaamheid het belangrijkste criterium voor de toekomst zal zijn. Wij willen dan ook te allen tijde zorgvuldig omgaan met mens en omgeving. Uitgangspunt daarbij is het nu reeds zoveel mogelijk rekening houden met de belangen van toekomstige generaties. 
Verno; Dé professional voor professionals.

Know How.

Verno Materieelverhuur is dé zakelijke partner voor het huren van kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar materieel en bouwmachines. Omdat onze zakelijke klant vaak iets meer vraagt, beschikken wij in veel productgroepen over extra zwaar en specifiek materieel en een op de zakelijke markt aangepaste dienstverlening. Zo heeft u binnen onze organisatie een vast aanspreekpunt en komen wij voor (vrijblijvend) advies en gratis periodiek onderhoud graag op locatie. 

De voordelen

  • Kwaliteit, exclusief verhuur jong A-merk materieel 
  • Kennis & Advies, ruim 40 jaar dé verhuurpartner voor professionals
  • Snel, spoedige en flexibele levering dankzij eigen transport en logistiek 
  • Bereikbaar, met 7 vestigingen in Noord-Nederland altijd dichtbij

Doordat onze servicemedewerkers al jarenlang binnen onze organisatie werkzaam zijn hebben ze een schat aan ervaring en know how en kunnen u daarom te allen tijde voorzien van een gedegen advies op maat. Tevens ontvangt u bij de levering van het materieel een duidelijke instructie over het gebruik ervan. Mocht er toch een storing ontstaan dan lossen wij dit binnen no-time op.
Dat is onze Verno doorwerkgarantie!

 

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij u helpen?

Wat onze klanten zeggen.

Vind het beste materieel voor al je projecten.

Overzicht van je reservering.

Onderstaande producten zijn toegevoegd aan je reservering

Aanvullende producten
Pagina delen.