Meer verno.

MVO.

Verno vorm
MVO..

Dag TL... Hallo Led!

Verno zet ook dit jaar nieuwe, duurzame stappen. Naast onder andere het gebruik van de klimaatneutrale brandstof Traxx Zero, het gloednieuwe Keurmerk Duurzaam Huren, recyclebare koffiebekers en, uiteraard, de aanschaf van hybride materieel krijgt nu de verlichting binnen ons bedrijf de volledige aandacht.

Ter vervanging van de bestaande, conventionele verlichting plaatsen wij momenteel fraaie LED-armaturen binnen ons bedrijf. De besparing die LED-verlichting met zich meebrengt is een groot pluspunt: De Philips CoreLine LED panelen staan garant voor een energiebesparing van circa 50% in vergelijking met de voorgaande armaturen. De stijlvolle panelen met  geïntegreerde LED-technologie en uniform lichtoppervlak  zijn de perfecte één-op-één vervanging van de TL-armaturen. De allerlaatste TL-verlichting aan onze panden werd vervangen met behulp van onze accu schaarhoogwerker 7,9 mtr.

 Hier alle feiten over LED-verlichting voor u op een rij:

  • Zuinig
    De LED-lamp is ruim 90 procent zuiniger dan de standaard gloeilamp. Zo verbruikt een gloeilamp tussen de 20 en 65 Watt energie terwijl LED-verlichting maar een schamele 4 tot 12 Watt energie verbruikt!
  • Milieu betrokken
    ​Door dit lage verbruik stoot LED-verlichting daarbij ook nog eens een hele partij minder CO2 uit. Zo stoten 10 LED-lampen die zo’n 3 uur per dag branden, 211 kg minder CO2 uit dan gloeilampen.
  • Meteen licht
    Waar een gloeilamp of spaarlamp vaak wat tijd nodig om op vol vermogen licht uit te stralen heeft LED-verlichting geen opwarmtijd nodig. Zodra men de LED-lamp aan zet krijgt men meteen het volle lichtvermogen.
  • Minder giftige stoffen
    Spaarlampen veroorzaken behoorlijk wat straling en kunnen enige gevaren met zich meebrengen, vooral voor mensen die gevoelig zijn voor flikkerend licht of de aanwezigheid van kwik. Er is dan ook veel gewaarschuwd om spaarlampen op voldoende afstand te plaatsen en niet te gebruiken als lees,- bureau,- of bedlamp. LED-lampen hebben vaak een lager vermogen en brengen daardoor minder gevaren met zich mee.
  • Dimbaar
    Waar men vroeger nog een dure LED dimmer aan moest schaffen zijn er tegenwoordig ook LED lampen verkrijgbaar met de standaard fitting. Hier zit een ‘step’ dimfunctie in verwerkt waardoor geen dimmer meer nodig is. 

Bron opsomming: www.duurzaamnieuws.nl
Meer informatie over de CoreLine panelen: www.lighting.philips.nl

Terug naar overzicht

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.