Meer verno.

MVO.

Verno vorm
MVO..

Verno wint Koploperprijs Leeuwarden

De Koploperprijs in Leeuwarden is gewonnen door Verno Materieelverhuur! Wethouder Isabelle Diks reikte de prijzen aan de Koplopers in Leeuwarden uit.

De afgelopen maanden zijn zeven bedrijven uit Leeuwarden aan de slag gegaan met Duurzaam Ondernemen. Het project werd afgesloten met een MVO opdracht van alle deelnemers. Verno Materieelverhuur stelde een MVO jaarverslag op, en won met deze visie de Koploperprijs. 

Het juryrapport is als volgt:

Op de 1e plaats ……
Dit bedrijf heeft een degelijk en mooi verzorgd MVO-Jaarverslag aangeleverd. Een transparant verhaal, waarin ook de dilemma’s open aan de orde komen, zoals de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Het verslag geeft duidelijk aan hoe Verno haar verantwoordelijkheid invult tegenover de verschillende stakeholders: klanten, werknemers, leveranciers, samenleving en milieu. Ook is Verno zich bewust van de positieve rol die de verhuurmarkt kan spelen bij het stimuleren van de circulaire economie. Het verslag is verder heel transparant over de milieuprestaties, inclusief de verbruikscijfers en afvalstromen. Diverse concrete maatregelen zijn genomen of gepland, zoals: toepassing van alternatieve brandstoffen, hybride apparatuur, inkoop van groene stroom, stimuleren gezondheid medewerkers en het opstellen van concrete doelen voor het reduceren van de CO2-uitstoot.

De 2e prijs is voor Nivo Noord, en de 3e prijs voor Friese Poort/Centrum Duurzaam. Een eervolle vermelding was weggelegd voor Lodema Elektrotechniek. Gefeliciteerd! 

Terug naar overzicht

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.