Meer verno.

MVO.

Verno vorm
MVO..

Go Greener

Backstage bij één van de grootste festivals van Nederland valt op dat de stroomvoorziening van licht, geluid en foodtrucks weinig nauwkeurig en bovendien inefficiënt is. Klaas, Dieter en Lukas zijn verbaasd als ze ontdekken dat dit ook het geval is bij bouwplaatsen en netonderhoud. In 2018 richten ze Greener Power Solutions op, het doel: Impact maken op de CO2-voetafdruk van on- en off-grid energiemarkten.

Het ambitieuze Greener team werkt samen aan een toekomstbestendige wereld, door de inzet van batterijen (336kWh / 318kVA) en eigen Energy Management Software. Ze zijn ervan overtuigd dat hun assortiment batterijen de tijdelijke energiemarkt minder milieubelastend maakt.

Anna van Nunen, Commercial Director Greener Power Solutions, over de voordelen voor gebruik in bouw en infra en bij evenementen: “Onze batterijen zijn de meest krachtige die er op dit moment zijn en zijn heel geschikt bij de vraag naar hoge vermogens. De batterijen zijn standalone te gebruiken, maar worden eigenlijk altijd ingezet in combinatie met een stroombron, bijvoorbeeld met een kleine netaansluiting op locatie zodat je de netaansluiting kan boosten met een batterij erbij. Datzelfde kunnen we ook doen in combinatie met een kleiner dieselaggregaat, in dit laatste geval wordt de dieseluitstoot met 30 tot 60% verminderd. Onze vloot van 43 systemen is dé oplossing bij emissieloos bouwen en organiseren en staan garant voor betrouwbare stroom. Emissieloos bouwen kan een hele opgave zijn, er zijn weinig oplossingen voorhanden om dat te realiseren. Dat is nog een enorme uitdaging, maar onze oplossing is inmiddels wijd beschikbaar. Dankzij de eigen software zijn de batterijen op afstand aan te sturen en uit te lezen, zo verzamel je veel data en weet je heel precies wat je verbruik is. De combinatie van batterij en netaansluiting, of klein dieselaggregaat, zorgt er meestal voor dat je aan één batterij voldoende hebt. Voor meer specifieke doeleinden kunnen de batterijen gekoppeld worden. Ons arsenaal aan batterijen helpt je bij het groener maken van de wereld en zijn dé betrouwbare emissieloze keuze.”

Meer informatie vind je hier.

Trots kunnen wij vertellen dat de samenwerking tussen Greener Power Solutions en Verno een feit is. Ik vertel je er graag meer over!

Fred Ekelhof
Coördinator Evenementen- en Toiletverhuur

Terug naar overzicht

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.