Meer verno.

MVO.

Verno vorm
MVO..

Fit met Verno

‘Ik zou nog weleens in de bergen willen fietsen. Met jullie!’ Een spontane, enthousiaste opmerking van collega Gooitzen veroorzaakte een kleine zoektocht; tijdens de corona-pandemie met collega’s naar een sportief evenement in het buitenland – het bleek een onhaalbare kaart.

Maar bij Verno zijn we niet voor één gat te vangen en dus staken 3 collega’s de koppen bij elkaar om een geheel eigen sportevenement in elkaar te zetten. Er volgde een oproep en een grote groep collega’s pakte de spreekwoordelijke handschoen op richting een gezondere leefstijl. Ondanks het natte voorjaar werden er volop kilometers afgelegd, wandelend én fietsend. Een gezellige, sportieve dag en iedereen over de finishlijn, dat was het doel.

Op 12 juni was het zo ver en ging de groep, met de gebruikelijke coronamaatregelen, fris van start! Het peloton legde maar liefst 175 kilometer af tijdens de Slag om de Noord. Deze tocht leidde van Verno Leeuwarden langs Verno Dokkum, Verno Groningen, Verno Drachten en weer terug naar Verno Leeuwarden. De wandelaars liepen in twee groepen respectievelijk 20 en 37 kilometer tijden de Veen & Greide tocht van Verno Drachten naar Verno Leeuwarden.
Tussen het materieel op vestiging Leeuwarden werd iedereen door de andere deelnemers enthousiast binnengehaald en rond zessen kon iedereen moe maar heel voldaan afreizen naar huis.  

De aanloop ernaartoe, het plezier vooraf, de gezellige dag, het voldane gevoel en de fitte collega's; de Fit met Verno dag is zeker, ondanks de beperkingen in verband met corona, voor herhaling vatbaar - Tot volgend jaar!

Terug naar overzicht

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.