Meer verno.

MVO.

Verno vorm
MVO..

Bewust Duurzaam

Wij kiezen bewust voor duurzamer materieel en wegen af of er voldoende vraag is en óf we voldoende vraag kunnen creëren. Hierbij staat altijd centraal: levert de machine? Onze klanten staan niet te wachten op materieel wat niet krachtig genoeg is of een te beperkte actieradius heeft. Om het juiste materieel op te nemen in onze collectie innoveren we dan ook veelvuldig.

Dit doen we in samenwerking met leveranciers, op aanvraag van klanten en soms door een spontane ingeving van onze monteurs. Zij ontwikkelen samen verschillende duurzame oplossingen die tijdens werkzaamheden echt het verschil maken. Wij kiezen voor verduurzaming van ons assortiment wanneer dit een echte meerwaarde vormt voor bijvoorbeeld een specifieke regio en voor onze klant. Bij iedere aankoop maken we de afweging tussen traditioneel, Stage V, hybride of volledig elektrisch materieel. Deze manier van werken hanteren we ook bij de aanschaf van eigen transportmiddelen.

Binnen Verno houdt een groep collega’s zich binnen een MVO-werkgroep continu bezig met duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Zij zorgen er onder meer voor dat Verno zichtbaar is tijdens inspiratie evenementen voor jongeren, maar regelen ook dat wij papierloos werken, dat er zo’n driehonderd zonnepanelen op onze vestigingen liggen, en dat we volledig op Ledverlichting zijn overgestapt. Daarnaast zet ik mij zelf graag in voor een goede lange termijn relatie met leveranciers, creëer ik werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en kies ik bewust voor sponsoring van lokale initiatieven. Bewust duurzaam dus.

Jan van Miltenburg
Directeur-eigenaar Verno Verhuur

Terug naar overzicht

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.