Meer verno.

MVO.

Verno vorm
MVO..

Fit met Verno | Wadlopen

Die berg die Gooitzen een poos geleden zo graag met ons wilde beklimmen? Die komt steeds meer in zicht..! Maar na verschillende edities Loop Leeuwarden en uiteraard onze eigen sportdag had Gooitzen nu eerst een andere uitdaging voor z’n collega’s verzonnen.
Zondag 4 september verzamelden 15 collega’s zich bij Holwerd, gehuld in windjacks en korte broeken en aan de voeten de welbekende canvasschoenen. Wadloopgids Theo Spijker nam ons mee langs de zeedijk, een iets andere start dan verwacht. Want hoe stellig klonk collega Wessel vorige herfst nog: “Dat is echt niet te doen. Loodzwaar.” We hadden ons dan ook voorbereid op het ergste. Maar heel toevallig; het eerste deel diepe slik werd vanaf dit weekend niet meer gelopen; onverantwoord. Niet dat de tocht nu een makkie was, na het volgende slikveld hoorden we in de achterhoede al roepen “DIT NOOIT WEER!”

En waar Leonie door twee man losgetrokken moest worden uit het slik, Hayo voor de helft verdween in het drijfzand en René aan het eind van de tocht erachter kwam dat hij schone schoenen was vergeten mee te nemen hebben we vooral enorm genoten; zeekraal geproefd, superverse oesters gegeten en zelfs, midden op het wad, kleurrijke aardbeien gesnoept. We zagen zeehonden met jongen en er zwom nabij een diepe geul zelfs één voorbij. Gids Theo heeft ons een fantastische dag bezorgd, ’s avonds gingen bij iedereen de luikjes heel snel dicht ; )

Janneke

Terug naar overzicht

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.