Meer verno.

Toiletverhuur.

Een toilet huur je in Friesland, Groningen en Drenthe bij Verno Verhuur. Met vestigingen in Groningen, Dokkum, Meppel, Emmen, Drachten, Sneek en Leeuwarden zijn wij altijd in de buurt.
Onze collega’s zijn dé specialisten op het gebied van tijdelijk sanitair. Met ruim 1200 reinigingen per week, meer dan 950 mobiele toiletten, renovatietoiletten, mobiele badkamers, urinoirs, toiletwagens én -units voorziet Verno wekelijks vele werknemers van een schoon en fris toilet. Klanten beoordelen onze toiletservice met een 9,1!

Verno vorm
verno's toiletverhuur

Bereikbaar, één van de zekerheden van Verno.

Yvette van der Woude en Ingrid Beeksma vormen samen het logistieke brein achter onze sanitairservice; ze zorgen voor de routing van 8 reinigingswagens en zo’n 1200 reinigingen per week. Na een periode waarin maatregelen tegen corona de drukte binnen de afdeling sanitairservice bepaalden, lag het in de lijn der verwachting dat halverwege 2022 de rust echt wel teruggekeerd was.

“En dat is dus niet zo. Inmiddels zijn Ingrid en ik sinds afgelopen herfst samen verantwoordelijk voor de planning, is er een nieuwe reinigingsauto aangeschaft en is ons team chauffeurs uitgebreid,” vertelt Yvette.
“Bereikbaarheid is één van de speerpunten van Verno. Of je nu de storingsdienst, de werkplaats of ons als planners nodig hebt, je krijgt ons altijd persoonlijk aan de lijn. Dat werkt zowel voor de klant als voor onszelf prettig, zo kunnen wij direct aanpassingen doen in de planning. Of, wanneer het echt nodig is, overleggen met één van de chauffeurs als er iets acuut geregeld moet worden. Met de uitbreiding van dit moment waarborgen we onze hoge hygiëne eisen en zorgen we er meteen voor dat de werkdruk onderling beter verdeeld wordt. Blije huurders, blije collega’s!”

En.., we doen meer.

Verno vorm
verno's toiletverhuur

Uit de praktijk.

‘Koffie mee, radiootje aan’
Regen, hagel, zonneschijn, alle seizoenen komen voorbij wanneer we onze collega en chauffeur Jan Schillemans aan de Meppeler Oosterboerweg spreken. “We treffen het net even met de zon,” lacht Jan. En dat komt inderdaad goed uit, samen met de fotograaf zijn we in Meppel om Jan op de gevoelige plaat vast te leggen en eens aan de tand te voelen over zijn werkzaamheden.

Waarom sanitair huren?

Onder andere op locaties zonder aansluiting op het riool, biedt ons sanitair een uitkomst. Bovendien zijn werkgevers wettelijk verplicht om op tijdelijke (bouw-)locaties voor voldoende sanitaire faciliteiten te zorgen.

Naast bouwplaatsen, GWW-locaties en werkplekken voor plantsoenendiensten is onze toiletservice een veelgeziene partner op grote en kleine evenementen.  
verno's toiletverhuur

Een kijkje in de cabine van Marco.

Donderdagochtend half negen zouden we collega Marco Medemblik treffen in het Friese dorp Tsjummearum. Op het afgesproken tijdstip staat ie dan ook naast z’n Volvo te wachten aan de doorgaande weg: “Hey goeiemorgen! Ik ben hier al klaar, rij je mee naar het volgende adres?”
Het is tekenend voor de snelheid waarmee Marco werkt, tijdens de rit naar het volgende adres in het verderop gelegen Sint-Jabik legt hij uit: “We werken snel. Dat hoeft helemaal niet, maar dat gaat gewoon zo. We hebben een soepele routine in het legen en schoonmaken van de mobiele toiletten. Zoals gisteren had ik best wel veel rijden, maar vandaag heb ik alle adressen best wel dicht bij elkaar. Het scheelt dus enorm hóe je route is. Dan zeg ik altijd ‘Met rijden kun je het niet winnen, maar met werken wel’. Op deze locatie kan ik heel gemakkelijk bij de wc’s komen, dan heb je met twee stuks dus minder tijd nodig.”

Marco en zijn collega’s werken sinds een poosje met iPads. Hierop zijn hun routes te vinden, voor Marco is dit nog heel nieuw; hij startte er net na zijn vakantie mee. Hij vertelt over de aanpassing: “Sinds afgelopen maandag werk ik met de iPad. Echt, wat een uitkomst. Normaal printte ik ’s avonds mijn route uit, zodat ik de volgende ochtend meteen kon vertrekken. Op de formulieren hield ik bijzonderheden bij, noteerde gewijzigde locaties en gaf zo de nummers en codes van toiletten en codesloten door. Wanneer zaken lastig uit te leggen waren, belde ik dit door. De ingevulde formulieren moesten worden ingescand en dan via een e-mail weer terug naar de planning. Dus zo ging dat een beetje. Nu met de iPad is het een heel ander verhaal. Een groot voordeel van de iPad is dat we middels het maken van een foto de exacte coördinaten vastleggen. Dat is in nieuwbouwwijken, zoals in Leeuwarden bijvoorbeeld in Blitsaerd, een uitkomst. Of bijvoorbeeld wanneer je routes rijdt van een collega. Dit scheelt per week echt uren zoeken. De coördinaten kan je meteen in Maps zetten, dat is ideaal. Al is de gouwe ouwe vrachtwagennavigatie soms nog wel onmisbaar. Daarin worden ook hoogtes vermeld, iets wat je als chauffeur toch soms wel erg graag wilt weten.”

Voordelen Verno Toiletverhuur.

Voordelig.

Voordelig sanitair huren in Noord-Nederland.

Snel.

Gegarandeerd snelle levering.

Kwaliteit.

Wekelijkse reiniging & lediging op vaste dagen.

Compleet.

Desgewenst aangevuld met handwasunits op zeepdispencers voor extra hygiëne.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.