Meer verno.
Exclusief voor bedrijven

Verhuur.

Verno vorm
Verhuur.

Trilplaten huren.

Trilplaat huren? Dát doe je bij Verno.nl!
In onze collectie vind je verschillende soorten trilplaten: benzine, diesel, 100% elektrisch, 18kN, 20kN, 30kN, met kunststof trilmat of zelfs trilplaten specifiek voor tegelwerk. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je vragen over de inzet, dan staan onze collega’s je graag te woord. Alle contactgegevens vind je hier.

Huren bij Verno betekent exclusieve zakelijke verhuur, snelle levering, gratis transport*, jong A-merk materieel, persoonlijk contact en deskundig advies. Met vestigingen in Groningen, Drenthe & Friesland zijn wij altijd in de buurt.


9 producten gevonden.

100% elektrische trilplaat huren

Een trilplaat nodig op plaatsen waar geen verbrandingsmotor gebruikt kan/mag worden? Of het nu gaat om licht grondwerk, asfaltering of bestrating – onze elektrische trilplaten zijn een klimaatvriendelijke allrounder op het gebied van verdichtingswerkzaamheden. Voor de huur van een trilplaat op accu ben bij Verno Verhuur dus aan het juiste adres. Bij ons vind je alles voor specialistisch grond-, weg- en waterbouw, óók verschillende soorten emissievrije machines

Trilplaat voor tegelwerk huren

Niet langer tobben met een losse tegelmat, voor het exclusievere tegelwerk en bestrating is er maar 1 oplossing: De Bomag tegeltriller.
De Bomag tegeltriller is speciaal ontwikkeld voor geglazuurd klinkerwerk en hardsteen en is voorzien van hard kunststof en een gevulkaniseerde onderplaat. Meer weten? Bekijk dan hier de productvideo of neem contact op met één van onze specialisten.

Huren in de buurt

Met dank aan zeven vestigingen in heel Noord-Nederland maken bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel exclusief gebruik van onze voordelen:

  • Geen wachtrijen
  • Online reserveren
  • Transparante offertes
  • Duidelijk facturatiebeleid
  • Goed advies
  • Altijd dichtbij

Er is altijd een vestiging bij je in de buurt!

Grondverdichten?

Grondverdichting kan onder andere gerealiseerd worden met behulp van trilplaten. Grondverdichting is een proces waarbij het volume van grote hoeveelheden grond, steen of zand wordt gereduceerd. 
Trilmatten worden gebruikt om trillingen op te vangen en het geluidsoverlast door materieel te verminderen, de mat dient onder de machine te worden geplaatst. Daarnaast raden wij het gebruik van gehoorbescherming aan als je een trilplaat gebruikt.

Wat onze klanten zeggen.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.