Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Actueel

Nieuw materieel

Om de kwaliteit van ons materieel te waarborgen vernieuwen wij met regelmaat ons assortiment. Bij de aanschaf van nieuw materieel hebben wij oog voor de economische voordelen, maar ook de factoren mens en milieu nemen een steeds prominentere rol in. Nieuw binnen zijn onder andere 8 tons graafmachines, vuilwaterpompen en stationaire lichtmasten.

Nieuw binnen zijn onder andere een aantal met roetfilter uitgeruste 4" vuilwaterpompen. Naast het roetfilter beschikken de pompen ook over een ingebouwde vonkenvanger en hebben ze meer capaciteit en opvoerhoogte dan de huidige serie pompen. Deze vuilwaterpompen verzetten 150 kubieke meter water per uur en hebben een maximale opvoerhoogte van 22 mwk. 

De nieuwe 8 tons graafmachines zijn standaard voorzien van een roetfilter met regeneratiesysteem. Ze hebben een CW10 hydraulisch snelwissel systeem, airco in de cabine, 2 extra functies op de lepelsteel en een drukloze retour. 

Onder het nieuwe materieel vindt u eveneens stationaire lichtmasten met LED verlichting. Deze lichtmasten hebben een lamphoogte van 8,5 meter en maken gebruik van 4 300W LED lampen. Standaard zijn ze uitgevoerd met een schemerschakelaar, tijdschakelaar en een ingebouwde vonkenvanger. De Towerlights kunnen snel worden aangesloten op 230V netspanning en ze kunnen eenvoudig doorgekoppeld worden met 230V kabels.
De stationaire lichtmasten draaien op een volle tank diesel maar liefst 180 uur. 

Terug naar overzicht

U bent hier: