Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Actueel

Update Kunsttoiletten (mei) 2017

De datum van de onthulling nadert met rasse schreden, zaterdag 27 mei. Op de dag van arbeid kwamen de deelnemers bijeen om ontwerp en voortgang te bespreken.

Studenten van hogescholen NHL, Stenden, Van Hall Larenstein en de regionale opleidingscentra Friese Poort en het Friesland College zijn in 2017 uitgedaagd op het gebied duurzaamheid, groen en innovatie. Wij vroegen hen een blik te werpen op onze mobiele toiletten; welke duurzame aanpassingen, innovatieve oplossingen en groene ideeën maken de toiletten toekomstbestendig?

De studenten van Leerbedrijf Do It (Friesland College) namen ons deze dag mee naar de plek waar de magie plaatsvindt: Een praktijkruimte ruikend naar verf, lijm en pas bewerkt hout. Studenten Jordy (Gerrit) Gerritsma en Milan Beltman showden ons het mobiele toilet, waar al behoorlijk wat tijd ingestoken is. Momenteel werken zij aan de afwerking van de buitenzijde en de techniek voor de binnenzijde van het toilet. Wat precies de bedoeling van deze techniek is, daar komt u in juni, tijdens de presentatie, achter.

Terug naar overzicht

U bent hier: