Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Actueel

Werk van de Week (#9)

Herinrichting B.G. Van Weezelplein Westerbork

Voor de gemeente Midden Drenthe is Beugel Infrastructuur BV, bezig met het herinrichten van het Van Weezelplein en het omliggende gebied in het centrum van Westerbork.
Het is een vrij omvangrijke operatie, waarin men het bestaande rioleringssysteem gaat vervangen voor een gescheiden rioolstelsel, waarin dus een aparte vuilwater- en een regenwaterleiding worden aangelegd. De huisaansluitingen worden overgekoppeld naar de nieuwe vuilwaterleiding en er wordt naar ieder perceel een aparte regenwateraansluiting aangelegd. Wanneer alle ondergrondse infra is aangebracht, worden alle nieuwe verhardingen weer aangebracht. 
,,Er wordt ook veel aandacht besteed aan het groen in de omgeving, er wordt een constructie aangebracht waar de wortels door kunnen groeien zonder dat ze de verhardingen aantasten en er wordt veel nieuw groen aangeplant. Verder is er veel overleg met de omgeving; er vindt elke 2 weken een overleg plaats met de plaatselijke werkgroep. Hier worden ook de laatste details besproken om het geheel naar ieders wens op te kunnen leveren,” zo verteld de uitvoerder van Beugel Infrastructuur BV.
Het werk is op 19 juni gestart en zal medio maart 2018 opgeleverd worden, het wordt in meerdere fases uitgevoerd om zo de overlast tot een minimum te beperken.

Verno Materieelverhuur Emmen

Terug naar overzicht

U bent hier: