Verno BV

Verno Materieel Verhuur

Actueel

Nieuwe evenementenlocatie in aanbouw

Groningen - Op het Suikerunie terrein opent binnenkort de nieuwe evenementenlocatie Poppodium EM2 haar deuren. De opvolger van EMG, aan het Eemskanaal, kreeg de steun van het publiek: Een crowdfunding werd geïnitieerd waardoor een fiks bedrag kon worden bijgeschreven.

In het nieuwe, duurzame, pand kan men terecht voor vergaderingen, presentaties en congressen maar EM2 is zeer zeker ook een plek voor de oudere jongere, de dertigers. EM2 zegt een onafhankelijk podium voor cultuur te willen zijn, op hun website staat te lezen: ‘Wij geloven dat cultuur energie geeft. Aan Van Gogh lovers en diehard rockers. Het is energie die voldoening geeft en gaande houdt. Broodnodig voor een gelukkige samenleving. Ook in Noord-Nederland.’

Maatwerk
Speciaal voor de werkzaamheden op het voormalige Suikerunie terrein hebben onze monteurs van onze technische dienst een zogenaamde overnamekast gecreëerd. Overnamekasten zijn niet standaard onderdeel van het verhuurassortiment van Verno Materieelverhuur. Maar, onze monteurs zijn niet voor één gat te vangen en maakten eigenhandig een exemplaar.
Dankzij de overnamekast kunnen 2 aggregaten van ieder 100kVA worden gekoppeld. De overnamekast zorgt ervoor dat het 2de aggregaat aanslaat en stroom overneemt als het 1ste exemplaar onverhoeds uitvalt.

Fred Vermeulen,
vestigingsleider Verno Groningen.

Terug naar overzicht

U bent hier: